fbpx

Criptomonedele ce te pot ajuta financiar in 2018

Este practic imposibil sa nu fi auzit inca despre criptomonede si tot ce se intampla in lumea acestora. Este un subiect atat de mediatizat incat si chiar daca nu ai cautat in mod expres stiri despre acestea, macar o data ai dat peste un astfel de articol. Impactul pe care acestea il au asupra lumii in care traim este unul major si cu atat mai resimtit se face odata cu trecerea timpului si cu dezvoltarea lor.

Poate chiar un apropiat sau o cunostinta este investitor si pasionat de crypto. Sansele de a creste financiar atunci cand detii monede precum Ethereum, Bitcoin sau XRP – cateva dintre cele mai de succes, sunt destul de crescute. Este adevarat ca valoarea acestora cunoaste permanent fluctuatii, insa de asemenea creste in mod constant. Asta nu reprezinta decat o incurajare pentru cei care fie detin, fie doresc sa investeasca in ele.

Daca despre Bitcoin gasesti surse numeroase de informatii si te poti pune in tema in orice moment, mai putin in atentia bloggerilor si a pasionatilor se afla insa altcoinurile. Este suficient sa faci o documentare cu privire la celelalte preturi criptomonede pentru a-ti starni interesul fata de cealalte optiuni pe care le ai.

Spre exemplu, cei interesati sa realizeze profituri insa in intervale scurte de timp se orienteaza in general spre acest tip de monede. Sunt cele pe care pariind poti obtine de asemenea profituri mari din prima luna. Pana una alta, citeste mai departe cateva informatii interesante cu privire la lumea crypto si elemente specifice ale acesteia.

Blockchain-ul si scopul acestuia

Scopul pentru care a fost creat blockchain-ul a vizat inlaturarea intermediarilor, care sunt de altfel prezenti in zilele de astazi cam orice domeniu. Vrei exemple de intermediari? Acestia sunt reprezentati de banci (respectiv cand ne folosim de ele pentru a trimite bani), de instante cand exista dispute, dar chiar si facebook-ul care centralizeaza informatii ce vizeaza utilizatorii din lumea intreaga, acestea putand fi in mod abuziv accesate.

Spre exemplu, se urmareste ca pe viitor retelele sociale sa fie descentralizate – este in interesul tuturor utilizatorilor. Este mult mai sigur ca informatiile personale sa nu fie accesibile nimeni. Acestea vor exista desigur in blockchain, dar diferenta este ca nu vor putea fi accesate.

Despre calculatorul virtual al lumii – Ethereum

Iata o analogie simpla de la care se poate pleca. Pentru criptomonede, blockchain-ul reprezinta exact ceea ce este pentru email internetul. In fapt acesta este un sistem urias pe care se pot construi aplicatii diverse care sa intampine varii nevoi.
Spre exemplu, blockchain-ul dedicat Bitcoin-ului a fost conceput ca sistem uria
s dedicat transferului de bani. In cazul celui pentru Ethereum, se prezinta ca un windows a carui menire este de a rula aplicatii descentralizate.

Astfel de elemente inovative si realizari parte a lumii crypto sunt mai mult sau mai putin imbratisate de catre publicul larg si institutiile din intreaga lume. Cu toate acestea, avantajele pe care le prezinta sunt incontestabile. Spre exemplu, in cazul blockchain-ului Ethereum, acestea sunt destul de evidente pentru ca serviciile asigurate de acesta sunt permanente, incoruptibile, sigure si nici nu pot fi oprite.

Astfel de subiecte atrag atentia pasionatilor si este si de inteles de ce. Cel putin schimbarile in bine pe care le pot aduce criptomonedele si platformele specifice nu sunt de trecut cu vederea si sunt tot mai mult in centrul atentiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *