fbpx
corsair a cumpărat origin pc

Corsair a cumpărat Origin Pc

„Piața de computere pentru jocuri crește pe măsură ce tot mai mulți oameni renunță la console în favoarea computerelor, așa că am vrut să le venim în ajutor cumpărătorilor care preferă să cumpere un computer de-a gata, în loc să își construiască ei unul” a spus Andy Paul, fondatorul Corsair.

„Cu expertisa venită din partea Origin Pc în ceea ce privește computerele personalizate pentru jocuri alături de performanța Corsair în componente și ecosistemul software iCUE putem crea împreună noi experiențe de gaming extraordinare.”

Directorul general al Origin Pc, Kevin Wasielewski, a declarat că „Corsair este un partener fantastic care va ajuta Origin Pc să crească. Aceștia sunt cunoscuți pentru crearea de produse performante și de calitate care se potrivesc perfect cu principiile Origin. Cu o gamă completă de produse pentru pc-uri avem oportunitatea de a crea sisteme noi uimitoare care vor duce la un alt nivel experiența de a avea un computer personalizat pentru gaming.”

Origin Pc va rămâne un brand de sine stătător în cadrul Corsair, iar toate produsele și garanțiile vor fi disponibile/valabile în continuare. Corsair va continua să comercializeze propriile sisteme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *