fbpx
stay and playComunicate de presă 

Ce înseamnă Stay and Play de la EA Sports Fifa 20?

Ca mare producător de jocuri pentru computer, era de așteptat ca Electronic Arts să facă ceva pentru a veni în întâmpinarea celor care petrec mai mult timp acasă din cauza măsurilor de izolare pe care le iau autoritățile din fiecare țară. Așa că ce s-au gândit ei? Au ales sloganul ăsta principal de „Stay Home, Play Together” și l-au folosit ca punct central pentru mai multe activități online. Acestea sunt: 3 noi turnee online Apex Legends Global Series, cu premii de 100 000 de dolari; streaming live de The Sims 4; turneu live pe Twitch de Madden NFL 20; și, bineînțeles, Fifa 20 Stay and Play.

Ce se va întâmpla în cadrul Cupei EA Sports Fifa 20 Stay and Play? Se vor reuni 20 de cluburi cu tradiție din Europa și se duela între 15 și 19 aprilie. La acest turneu vor participa fotbaliști profesioniști de la cluburi precum Ajax Amsterdam, AS Roma, Chelsea, FC Copenhaga, Liverpool, Porto, Real Madrid și altele.

CEO-ul EA spune că vrea să aducă împreună comunitățile de fotbal din întreaga lume, permițându-le fanilor să își urmărească echipa și jucătorul preferat în condiții de distanțare socială. A băgat el acolo și un bla-bla despre cum caută să găsească noi modalități pentru ca oamenii să socializeze prin intermediul jocurilor. Ei bine, aceste modalități nu mi se par ceva nou, inovativ, dar sunt cu siguranță bine-venite.

Dar asta nu e tot! „Stay home, play together” înseamnă și o donație de 1 milion de dolari de la EA către Global Giving, pentru a susține eforturile organizației în lupta cu virusul (of, ce clișeu, dar am să păcătuiesc și eu cu el). În plus, vor fi puse la dispoziție căi prin care și fanii și spectatorii partidelor din Cupa Stay and Play să poată face donații.

Pentru a fi la curent cu evoluția cluburilor și a fotbaliștilor implicați în Cupa “EA SPORTS FIFA 20 Stay and Play”, urmăriți EA SPORTS FIFA pe Twitter. Competiția va putea fi urmărită pe canalul EA SPORTS FIFA Twitch, iar jucătorii care își asociază contul de Twitch și contul de utilizator EA vor putea fi răsplătiți cu premii FIFA Ultimate Team 20.

Mai multe informații despre inițiativa “Stay Home. Play Together.” sunt disponibile sub hastag-ul #stayandplay pe Twitter și Instagram, sau pe https://www.ea.com/en-ca/stay-and-play, unde puteți găsi transmisiuni live ale evenimentelor și calendarul activităților următoare.

Din aceeași categorie

Leave a Comment