Allview își aduce aportul în ceea ce reprezintă combaterea coronavirusului

Posted by

Având în vedere criza din cauza virusului COVID-19 pe întreg teritoriul României și nu numai atât, compania Visual Fan, cea care deține brandul Allview, se alătură pe lista companiilor care depun eforturi comune pentru combaterea coronavirusului și sprijinirea sistemului sanitar românesc. Astfel că bazându-se pe relațiile care s-au format de-a lungul a 20 de ani cu parteneri și furnizori chinezi, Allview a achiziționat, la cele mai bune prețuri, echipamente și consumabile medicale pentru combaterea coronavirusului.

Ba mai mult decât atât echipamentele și consumabilele vor fi distriubuite unor instituții și organisme de sănătate publică și private. Altfel spus, compania deja a achiziționat într-un timp foarte scurt atât echipamente de protecție, cât și accesorii medicale, astfel încât primele comenzi au fost deja onorate. Prin urmare, Allview contribuie la eforturile depuse pentru sprijinirea cetățenilor și combaterea acestei pandemii, conform spuselor CEO-ului Allview, Lucian Peticilă:

„Prioritatea noastră este protejarea oamenilor în paralel cu sprijinirea eforturilor naționale și globale de combatere a răspândirii coronavirusului”.

Iar în ceea ce privește perioada următoare, compania va achiziționa un echipament de producție măști, aceasta fiind o măsură de diversificare a capacității de producție și asamblare de la Brașov, având în vedere criza generată de virusul COVID-19. Și pentru a fi parte din eforturile comune depuse, compania sprijină în continuare acțiunile de donare de echipamente de protecție și consumabile medicale atât pentru instituțiile de sănătate publică și private, cât și pentru anumite ONG-uri, cu scopul de a reduce suprasolicitarea sistemului de sănătate din țară. Aceste demersuri ale companiei vor continua pe toată perioada acestei crize provocate de coronavirus după cum CEO-ul companiei, Lucian Peticilă a spus:

„Oferim sprijinul nostru, eroilor din prima linie, care luptă neobosit împotriva răspândirii virusului, zi de zi. Îmi place să gândesc că așa arată o lume normală, în care fiecare dintre noi pune umărul pentru celălalt. Îmi place să cred că ne vom păstra și dezvolta aceste comportamente pozitive și după ce vom fi depășit criza de sănătate”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *