fbpx

Ce aduce in plus noua versiune a softului pentru Allview Soul X7 PRO?

Nu cred ca mai este necesar sa mai spunem cat de important este ca in acest timp sa avem toate cele necesare la indemana astfel incat munca si activitatile noastre sa devina mult mai usor de indeplinit. Si asta nu este tot pentru ca in permanenta avem nevoie de un telefon inteligent care sa ne ajute in orice moment.

De aceea noua versiune de soft a lui Soul X7 PRO este foarte utila avand in vedere ca sistemul de notificari a fost dus la superlativ. Mai exact, fiecare utilizator in parte poate alege modul prin care se pot afisa notificarile si anume vizual, auditiv si/sau tactil. Tot aici mai putem spune despre faptul ca iti permite sa raspunzi la mesajele primite din diferite aplicatii prin actiunea directa numită „Raspundeti”.

De asemenea mesajele pot aparea pe display-ul telefonului, chiar daca ecranul este blocat, intr-un mod discret care sa nu supere sau deranjeze vizual. Si nu trebuie sa uitam de faptul ca aceste mesaje pot fi de asemenea citite cu voce tare de catre AVI – primul asistent vocal in limba romana creat de catre echipa Allview, sau acestea pot fi transmise direct in casti acolo unde este cazul. De altfel printre beneficiile aduse de către noul update se numără si actualizarea patch-urilor de securitate, dar si solutionarea unor erori care au aparut cu privire la recunoasterea faciala.

Prin urmare daca activitatile tale necesita achizitionarea unui gadget inteligent care sa te salveze din situatii complicate chiar si atunci cand esti la volan te poti orienta catre un smartphone inteligent din gama Allview Soul X7 PRO. Și asa cum am mai spus noua functie de Notificari pe ecranul de blocare implementat in cea mai noua versiune de soft va poate fi la indemana si in acelasi timp va poate fi de mare folos fara doar si poate.

Din aceeași categorie

Leave a Comment