Allview lanseaza tableta Viva H1003 LTE cu scopul de a ajuta atat elevii cat si profesorii

Posted by

Avand in vedere perioada dificila pe care a traversat-o intreaga lume din pricina pandemiei de Covid, compania Allview s-a gandit sa vina in sprijinul elevilor, dar si al profesorilor realizand o trecere mai usoara intre invatamantul calsic si cel din mediul online, virtual si mult mai interactiv. In acest scop acestia au realizat tableta Viva H1003 LTE.

Principalele caracteristici ale tabletei Viva H1003 LTE

Un lucru foarte important de spus despre aceasta tableta este faptul ca detine singurul asistent vocal in limba romana, AVI, acesta fiind preinstalat, conectivitate 4G, dar si cea mai noua versiune a sistemului de operare Andoid 10. Ceea ce face AVI o parte importanta din aceasta tableta este faptul ca poate raspunde la intrebari din tot ceea ce inseamna intreaga programa scolara, dar in acelasi timp mai poate genera si oferi teste de cultura generala pentru utilizatori doar printr-o simpla comanda vocala.

Tot aici trebuie sa enumeram si avantajele pe care asistentul vocal le poate aduce diferitilor utilizatori: dobandirea si imbunatatirea cunostintelor, antrenarea in procesul de invatare, sursa de informare cuprinzatoare usor de accesat, generarea de teste pentru verificarea informatiilor asimilate, dar si un partener de joc si invatare. De asemnea conectivitatea 4G ofera tuturor utilizatorilor conectivitate mobila oriunde si oricand fara sa aiba parte de sprijinul unei cartele de internet.

In plus de asta mai ofera si suport pentru multitasking prin utilizarea functiei Split Screen. In ceea ce priveste realizarea apelurilor video acestea nu vor fi o problema deoarece tableta detine o camera principala de 5MP , dar si o camera frontala. La interior tableta este prevazuta cu un procesor Quad Core, care are o frecventa de pana la 1,5 GHz fiind sustinut de o memorie RAM de 2GB realizand astfel o utilizare fara intreruperi. Cat despre memoria Flash aceasta este de 16GB si se poate extinde prin intermediul unui card microSD pana la 64GB.

Tableta Viva H1003 LTE are un display de 10.1 inch cu o rezolutie de 1280 x 800 pixeli HD oferind imagini care au culori naturale si contraste optime. De altfel bateria are o capacitate de 5000 mAh, care asigura o utilizare de pana la 650 de minute. Prin urmare tableta Viva H1003 LTE va fi disponibila la final de luna august la un pret recomandat de 649 lei. Mai multe detalii aflati de aici.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *