fbpx
black friday 2017

Doar un alt articol despre Black Friday 2017

După cum ai văzut încă din titlu, acesta e doar un alt articol despre Black Friday 2017. Și, de fapt, cred că nu se limitează doar la asta. Deja s-a scris mult pe subiect, nu vreau nici să repet prea multe lucruri din anii trecuți, iar acest articol nu este nici cu recomandări, nici un fel de listă de dorințe (deși conține câte puțin din fiecare); cred că am să scriu aici, cum obișnuiam cândva, ceva aparate care mi-au atras atenția de-a lungul anului și care merită o privire mai atentă, indiferent dacă sunt la promoție sau nu. Să începem!

Nici la Black Friday 2017 nu mă voi apropia foarte mult de un dispozitiv Microsoft Surface, serie pe care stau cu ochii de când a apărut pe piață. Mi-au sărit în ochi câteva modele 2 în 1 de la Acer sau Lenovo, dar tot la cel menționat mai sus îmi stă gândul. Dar, ca un pont pe care îl repet anual, cred că laptop-urile cu specificații slabe, cele care deja sunt în partea de jos a listei de prețuri, vor avea reducerile cele mai reale.

black friday 2017

Pe partea de smartphone-uri, dacă ești în căutare de reduceri, uită-te la cele apărute cu cel puțin un an în urmă, mai ales dacă e vorba de terminale de top, ca Samsung Galaxy S7 sau LG G5. Dacă nu ești interesat de promoții, o alegere interesantă mi se pare Sony Xperia XZ1, a cărui recenzie o poți găsi în link-ul anterior. Aproape de extremitatea cealaltă se află câteva dispozitive care mie mi-au plăcut, noile telefoane Nokia, despre care am scris deja pe blog.

Anul acesta s-a insistat foarte mult pe huse și pe protejarea telefoanelor. Într-adevăr, acestea fiind făcute din materiale tot mai pretențioase, cred că merită ceva atenție în plus din partea noastră. De asemenea, oricât de bune ar fi căștile cu care e livrat un smartphone, tot mi-aș dori să folosesc niște căști wireless on-ear, căci nu mă împac prea bine cu celelalte tipuri.

Observ că încă se mai lansează ceasuri inteligente și tablete, dar impresia mea e că interesul pentru ele scade abrupt. Oricum, dacă îți dorești un astfel de dispozitiv, cred că de Black Friday 2017 ai ocazia potrivită.

Concluzia, din punctul meu de vedere, este că nu trebuie să sărim pe un produs doar pentru că este la promoție, ci să facem o achiziție doar în momentul în care dispozitivul actual nu mai funcționează adecvat sau avem nevoie de ceva mai multă putere de calcul. Dar, în final, decizia îi aparține strict cumpărătorului.