fbpx
t10000

ADATA lansează powerbankul T10000

TL;DR

ADATA lansează o baterie foarte subțire de 10 000 mAh, pe care au botezat-o previzibil, dar intuitiv, T10000.

Întregul comunicat:

„ADATA® Technology, producător de top de module DRAM de înaltă performanță, produse NAND Flash și accesorii mobile, anunță astăzi lansarea power bank-ului T10000. Cu un profil subțire și capacitate de încărcare de 10.000 mAh, noul T10000 este portabil, elegant și foarte eficient.

Cu o grosime de doar 15 mm (mai subțire decât un smartphone), T10000 încape cu ușurință în geantă sau în buzunar. Finisajul său texturat oferă dispozitivului un aspect elegant și împiedică amprentele inestetice. Echipat cu două porturi USB de până la 2.0A, noul T10000 permite utilizatorilor să încarce două dispozitive simultan și rapid, economisind astfel timp prețios.

Cu baterii litiu-polimer de litiu de înaltă calitate, o carcasă exterioară durabilă și rezistentă la foc și multiple moduri de protecție a circuitelor, T10000 oferă performanțe stabile, durează mai mult și conferă siguranță. Operațiunile sigure sunt garantate datorită măsurilor de protecție ale dispozitivului împotriva supraîncărcării, supraîncălzirii, scurtcircuitului și supratensiunii atât la intrare cât și la ieșire.

Disponibilitatea exactă a noului powerbank poate varia în funcție de regiune. Pentru a afla mai multe informații despre disponibilitate și prețurile pe anumite piețe, vă rugăm să contactați cel mai apropiat birou sau distribuitor ADATA via www.adata.com.”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *