fbpx

6 gadgeturi de care, poate, nici nu stiai

Cu totii ne dorim sa avem parte in vietile noastre de cele mai moderne si sofisticare gadgeturi, dar nu intotdeauna avem timpul necesar pentru a ne informa in mod expres despre acestea sau poate nu avem banii necesari pentru a le achizitiona in anumite momente.

Spre exemplu sunt gadgeturi care ne-ar putea face viata mult mai usoara si in acelasi timp mult mai captivanta sau ne-ar putea fi de ajutor in cele mai controversate situatii. Si daca v-am starnit curiozitatea catusi de putin, cred ca cel mai indicat ar fi sa va enumar mai jos gadgeturile respective si cateva informatii esentiale despre acestea:

  • clocky – ceasul alarma;
  • empire – casca de protectie perfecta pentru jocurile de paintball;
  • family hub – frigiderul inteligent;
  • Nanoleaf Aurora – instalatie de iluminat;
  • equil – instrument de scris diferit;
  • smart bed;

Clocky – ceasul alarma isi face datoria pana ce tu te trezesti. Acest ceas alarma se poate deplasa prin casa, cu ajutorul rotitelor, astfel incat sa te faca sa te dai jos din pat. Este de mici dimensiuni, iar formatul si designul este unul aparte.

Empire – este casca perfecta pentru oricare din luptele tale in ceea ce priveste jocul de paintball. Aceasta este foarte rezistenta si in plus iti poate afisa informatii despre diferite notificari sau cu privire la jocul de paintball. Toate aceste informatii sunt afisate pe suprafata ochelarilor respectivei casti.

Family Hub – frigiderul inteligent este potrivit pentru orice tip de casa si familie. Este primul frigider inteligent ce iti poate notifica diverse informatii cu privire la alimentele pe care le gasesti in frigider. In plus, la toate functiile acestuia poti avea acces foarte usor, chiar de pe una dintre usile frigiderului.

Ba mai mult de atat poti prelua controlul asupra frigiderului cu ajutorul unui telefon smart ce se poate conecta la acesta. Probabil ca daca acest frigider nu ar fi avut un pret foarte costisitor ar fi ajuns de foarte mult timp in casele oamenilor.

Nanoleaf Aurora este gadgetul prin care te poti bucura de o iluminare a spatiului foarte colorata. Acesta poate imita culorile aurorei boreale si ti le poate transpune in caminul tau. Bineinteles acest gadget se poate aseza atat pe un perete cat si pe podea. Contrastul, intensitatea luminii, dar si a diferitelor culori pot fi controlate prin intermediul telefonului smart.

Equil este instrumentul de scris diferit fata de orice alt instrument de scris, deoarece este considerat un marker inteligent. Ceea ce este interesant la acest marker este faptul ca poate fi controlat prin intermediul telefonului, al tabletei sau a unui calculator. Bineinteles puteti utiliza acest marker inteligent si pe post de stick, ceea ce va poate aduce un plus in utilizarea acestuia.

Smart Bed – cui nu i-ar face placere sa aiba parte de confortul mult dorit in intimitatea casei si de relaxare dupa o zi grea de munca? Patul inteligent asa cum este numit iti poate asigura relaxarea de care tu ai nevoie. Ba mai mult decat atat poate strange informatii despre somnul pe care tu il ai, la care mai apoi poti avea acces prin intermediul telefonului mobil.

Indiferent ca par putin cam ciudate toate aceste gadgeturi ele chiar ne vin in ajutor atunci cand avem nevoie de o anumita solutie si rezolvare a unor probleme. Una peste alta aceste gadgeturi sunt concepute pentru a veni in sprijinul nostru si pentru a ne asigura confortul mult dorit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *