fbpx
mi 10 t

Xiaomi a lansat seria Mi 10 T – camere de 108 MP și display cu rata de refresh 144 Hz

Xiaomi a anunțat astăzi lansarea a trei telefoane inteligente, sub sloganul “Power Your Creativity”. Avem de-a face cu flagshipul Mi 10 T Pro, un Mi 10 T și varianta Mi 10 T Lite.

Xiaomi a avut un rol esențial în definirea segmentului de camere de 108MP. Doar în ultimul an, a lansat primul telefon inteligent cu cameră de 108MP și a realizat multiple inovații în ceea ce privește software-ul destinat fotografiei. Mi 10T Pro continua tradiția brandului de a oferi o rezoluție ultra-înaltă cu Stabilizator Optic de Imagine (OIS) și filmare 8K. Mi 10T vine cu o cameră principală impresionantă de 64MP. Surprizele nu se opresc aici – atât Mi 10T Pro, cât și Mi 10T aduc un setup triplu, cu o cameră ultra wide de 13MP și o cameră macro de 5MP, astfel încât utilizatorii să poată surprinde toate momentele care contează. Cu o cameră frontală de 20MP, oricine va arăta foarte bine atunci când își face un selfie sau inițiază un video call.

Dezvoltate pe tehnologia Xiaomi existentă, Mi 10 T Pro și Mi 10 T prezintă noi caracteristici de software pentru fotografierea subiecților în mișcare. Cele șase moduri de expunere lungă permit oricui să realizeze fotografii artistice, de la modul „Moving crowd” – ce permite focalizarea pe un singur subiect static, celelalte elemente dinamice fiind blurate – până la modul „Star trails” – care creează un efect de cer cu stele care se rotesc. Modul „Photo Clones” surprinde patru ipostaze ale aceluiași subiect într-o singură fotografie. Pe lângă acestea, modul „Timed burst” oferă posibilități nelimitate de divertisment, prin care utilizatorii pot face fotografii la intervale egale, ce se pot transforma în scurte secvențe video. Cele trei noi filtre foto – Cyberpunk, Gold vibes și Black ice – te ajută să transpui în fotografii starea de spirit dorită.

Limitele sunt împinse și mai departe, deoarece Mi 10 T Pro și Mi 10 T oferă noi modalități de filmare. „Video Clones” surprinde două ipostaze ale aceluiași subiect într-un singur video, în timp ce „Dual Video” poate înregistra simultan cu camerele de pe spatele și de pe fața telefonului, acesta fiind un mod perfect de a surprinde instantanee. Modul video „Time-lapse selfie” le permite utilizatorilor să creeze un efect de “repede înainte” pentru vloguri mai dinamice.

Mi 10 T Pro și Mi 10 T sunt echipate cu unul dintre cele mai performante display-uri existente pe piață, cu o rată de refresh de top, de 144Hz. În timp ce multe dintre diplay-urile cu rate mari de refresh consumă bateria mai repede, iar afișarea nu este fluidă, display-ul Xiaomi AdaptiveSync se adaptează automat la rata de frame-uri a conținutului redat. Acum te poți bucura de vizionarea filmului preferat la o rată de 48Hz, sau a serialelor TV la 50Hz, de streamingul video la rate de 30Hz/60Hz, de navigarea pe rețelele de socializare sau de experiența de gaming, la rate de până la 144Hz. Display-ul garantează o experiență fluidă și un consum optim al bateriei. Tehnologiile Motion Estimation, Motion Compensation (MEMC) aduc în plus mai multe frame-uri care fac clipurile video mai fluide și mai ușor de vizionat.

Cu gamă de culori P3 la care se adaugă tehnologia TrueColor, afișajul oferă o paletă de culori extrem de largă și foarte realistă. Modul de citire 3.0 simulează textura hârtiei pentru a proteja ochii, în timp ce display-ul Sunlight 3.0 îmbunătățește automat contrastul și reglează saturația dinamică a culorilor în aer liber. Cu un senzor de lumină 360° aflat în interior, ecranul își ajustează în mod inteligent intensitatea, chiar și atunci când lumina vine din spate.

Elibereaza-ți creativitatea cu procesorul Qualcomm® Snapdragon 865™
Dotat cu procesorul flagship Qualcomm® Snapdragon™ 865, Mi 10T Pro și Mi 10T oferă putere la eficiență maximă, performanță și conectivitate 5G. Xiaomi s-a pregătit pentru o mare varietate de benzi 5G, asigurându-se de compatibilitatea cu mai multe rețele și în mai multe locații.

Utilizatorii se vor bucura de o experiență de gaming asemănătoare cu cea de desktop, datorită procesorului grafic Qualcomm® Adreno™ 650. Fiind echipate cu UFS3.1 și LPDDR5, noile telefoane Xiaomi au cea mai performantă memorie de pe piață.

Bateria de mare capacitate de 5000mAh rezistă toată ziua
Mi 10 T Pro și Mi 10 T au una dintre cele mai mari baterii flagship, de 5000mAh (typ). Prin tehnologia care optimizează puterea bateriei, cele două modele asigură mai multă energie pentru o durată de viață mai lungă.

Tehnologia MMT (Middle middle tab) este extrem de rapidă și procesul de încărcare unic prin fir de 33W îi ajută pe utilizatori să nu rateze nimic din ceea ce este important. Un încărcător de 33W este inclus în pachet.

Mi 10 T Pro în varianta 8GB+128GB va fi disponibil la nivel global cu prețuri începând de la 599 euro, respectiv 649 euro pentru varianta 8GB+256GB. Mi 10T va fi disponibil la nivel global cu prețuri începând de la 499 euro pentru varianta 6GB+128G, respectiv 549 de euro pentru varianta 8GB+128GB.
Disponibilitatea pe piață și prețurile din România vor fi anunțate în curând.

Mi 10T Lite: un smartphone puternic 5G fără compromisuri

Dotat cu unul dintre cele mai bune setup-uri de cameră din segmentul său, Mi 10T Lite aduce în prim-plan o cameră principală de 64MP, o cameră ultra wide de 8MP, o cameră macro de 2MP și un senzor de profunzime de 2MP, toate acestea ca să poți obține o imagine clară de fiecare dată. Noul software oferă șase moduri de expunere lungă, modul Time-lapse selfie, Timed burst și Dual Video. Acestea îi ajută pe utilizatori să obțină imagini unice și creative, fără a mai avea nevoie de alte soft-uri de editare. Pe lângă toate acestea, Mi 10T Lite are o cameră frontală de 16MP pentru a crea fotografii selfie de calitate.

Cu o rată impresionantă de 120Hz, Mi 10T Lite se adaptează automat la cea mai bună rată de refresh, în funcție de tipul de conținut vizionat. Fie că e vorba de streaming, de urmărirea serialului preferat sau de un joc, Mi 10T Lite oferă o experiență a vizionării optimă pentru orice fel de conținut. Pentru cei pasionați de lecturi pe telefon, dar care nu doresc să își obosească ochii, Mi 10 T Lite este dotat cu Reading Mode 3.0 – la fel ca și modelele Mi 10 T Pro și Mi 10 T.

Procesorul Qualcomm® Snapdragon™ 750G debutează pe Mi 10 T Lite și îi oferă o eficiență de neegalat, AI-ul este uimitor, iar performanța este extrem de rapidă. Mi 10T Lite vine cu tehnologia 5G accesibilă tuturor. Mai mult decât atât, cu bateria de 4820mAh (typ) și încărcarea rapidă de 33W telefonul rezistă întreaga zi.

Mi 10T Lite va fi disponibil la nivel global în varianta 6GB+64GB începând cu prețul de 279 euro, respectiv 329 euro pentru varianta 6GB+128GB. Disponibilitatea pe piață și prețurile din România vor fi anunțate în curând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *