fbpx
accesorii de la GSMnet

Vrei un voucher pentru accesorii de la GSMnet?

Mă bucur să vă anunț că azi dau startul primului concurs desfășurat pe acest blog, la care puteți câștiga un voucher pentru accesorii de la GSMnet!

Nu este prima dată când colaborez cu acest magazin online, am testat câteva produse interesante de la ei, ale căror review-uri le puteți găsi pe acest blog. Deși eu am testat în special niște boxe cu conectivitate bluetooth, vreau să știți că puteți găsi la ei o gamă foarte mare de accesorii: folii pentru display, căști audio, genți pentru laptop și multe altele. Și acum, împreună cu ei, voi oferi un voucher în valoare de 50 de lei pentru cel mai norocos cititor al blogului Gadget4u care se va înscrie în concurs folosind widget-ul Gleam.io de la finalul articolului.

Acest concurs se desfășoară cu ocazia apropierii zilei de 1 iunie, cunoscută și ca „Ziua Copilului”. Asta nu înseamnă că trebuie neapărat să fii copil ca să participi! 😀 Poți, de exemplu, să folosești voucher-ul câștigat ca să îi iei copilului tău o husă de protecție pentru dispozitiv sau să iei un card de memorie mai încăpător pentru momentele când copilul din tine are chef de făcut selfie-uri.

Vă urez tuturor mult succes și mai menționez că voucher-ul de accesorii de la GSMnet își va găsi câștigătorul pe data de 1 iunie și poate fi folosit până pe data de 30. Iată ce trebuie să faceți pentru a vă înscrie în joc:

Concurs Gadget4u și GSMnet – câștigă un voucher pentru accesorii!

11 comments

 1. Szabo Attila

  Am nevoie de un capac baterie Apple IPhone 6 Plus argintiu original.

 2. Robert Calin

  Plugin-ul ala cu widget are erori mari. Mai bine te gandeai la alt sistem. Tocmai ce am obtinut 8 intrari (presupunand ca sunt 8 sanse de castig, nu?) fara sa fac cea mai importanta parte a concursului – respectiv sa iti las comentariu cu ce imi doresc de pe site-ul sponsorului. Si ca sa fiu in ton cu tema concursului eu mi-as lua de la ei ori Kitul de Lentile pentru Camera telefonului ori Suport Piept Camera Sport GoPro Forever Blister

  1. Bogdan Trepadus

   Pe viitor am să fiu mai atent când îl setez. 😀

 3. Catalin

  As avea nevoie de o gusa pentru telefon 🙂

 4. Rosioru Marilena

  Mi s-ar potrivi de minune pentru copilul din mine aceste casti: Handsfree Monster N-Credible N-Tune Rosu Blister Original

 5. Stefan

  As dori sa achizitionez un incarcator retea si auto universal laptop

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *