fbpx
căutări amuzante

eMag are „Re-reduceri la Resigilate”

Știu, nu prea am fost activ pe aici în ultima perioadă. Nu știu nici dacă voi reveni la „programul” de dinainte sau nu. Dar aceste lucruri sunt mai puțin importante. Mai important este să vă anunț că eMag a lansat o campanie de „Re-reduceri la Resigilate” care ține de astăzi, 23 mai, până miercuri, 25 mai. Să vedem ce produse au la ofertă!

Ei au început cu laptop-urile, așa că la fel am să fac și eu. Iar primul pe listă este Toshiba Satellite C40-C-10Q, pe care îl poți lua cu 700 de lei. Atenție, însă! De acești bani vei primi un procesor Intel Celeron dual-core N3050 la 1.60 GHz, 2 GB de RAM și stocare flash eMMC de 32 GB. Laptop-ul are diagonala de 14 inch și rulează Windows 10. Nu zic c-ar fi rea această configurație, însă vreau să știi exact ce cumperi și cum de au putut duce prețul atât de jos.

Cu un pas mai sus se află un Dell Inspiron 3542 cu următoarele dotări: Intel Core i3 la 1.70 GHz, 4 GB de RAM și hard disk de 500 de GB, dar rulează Ubuntu. Acest dispozitiv costă 1100 de lei în „pliantul” de pe e-mail, însă pe site observ că apare cu „stoc epuizat” și nu pot găsi link către produsul resigilat. Probabil este o problemă sau vreo greșeală pe site și sper că se va rezolva rapid.

Următorul dispozitiv este unul cu care deja te poți avânta și în unele jocuri: device-ul 2 in 1 ASUS Transformer Book Flip TP300LJ-C4010H.

E-mail-ul continuă rapid cu până la 60% reduceri la telefoane resigilate și până la 70% reduceri la smartwatch-uri și brățări fitness.

Știu că avem parte de campanii asemănătoare cu cea de „Re-reduceri la Resigilate” destul de des, însă produsele care fac parte din promoții nu sunt mereu aceleași. Succes la găsirea următorului gadget potrivit pentru voi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *