Vodafone-ul meu

Trecea anul și nu apucam să vă spun despre ofertele Vodafone bogate în internet și aducătoare de alte beneficii. Dar uite că au mai lansat o tombolă și, cu ocazia asta, vă povestesc și din urmă. 😀

Sunt deja vreo doi ani, după calculele mele, de când „vorbim, net primim” pentru fiecare apel. Între timp lucrurile s-au mai schimbat: s-a dublat limita de trafic pe care o poți primi prin acest program, ajungând la 10 GB pe lună și poți primi internet și dacă ești din altă rețea și suni în Vodafone (deși trebuie să-ți asociezi o cartelă Vodafone pe care vei primi bonusurile). Pe lângă internet, la aceleași apeluri, primești și Credit-telefon ca să poți să-ți iei smartphone la cartelă! Te poți înscrie simplu, cu textul „DA” trimis la 2777 sau direct din aplicația My Vodafone. Vei primi un bonus de internet la înscriere și mai găsești și prin aplicație niște GB gratuiți. Eu am acum vreo 2 GB din care nici nu am început să consum, că nu i-am terminat încă pe cei primiți de la apeluri 😀 .

Screenshot_2015-12-07-09-19-21

Și, dacă tot îți instalezi aplicația My Vodafone, poți să încarci cartela/plătești abonamentul și să-ți activezi o extraopțiune direct de acolo. Scutești un drum până la magazin, că și-așa e frig afară, dar poți și să câștigi un smartphone Samsung Galaxy S6.

Spor la vorbit și primit internet cât timp îl așteptăm pe Moș Crăciun!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *