fbpx

Ce au în comun cei trei producători germani din imagine?

În timp ce noi așteptam ca Nokia să poată face din nou telefoane, compania nu a stat degeaba. După cum știți, în luna august Nokia a scos la vânzare partea companiei care se ocupa de hărți, „HERE”. Mai mulți cumpărători s-au arătat interesați, însă BMW, Audi și Mercedes s-au aliat pentru achiziția soft-ului, cumpărarea finalizându-se abia acum.

Mercedes, Audi și BMW vor folosi „HERE” pentru a colecta și transmite în timp real date de la o mașină la alta cu privire la starea drumurilor pe care acestea circulă. Directorul executiv al uneia dintre companii afirmă că hărțile digitale de mare precizie sunt o componentă foarte importantă a viitorului.

Cei trei producători de autoturisme declară că „HERE” este baza următoarei generații de servicii bazate pe localizare. Ei mai spun despre proaspăt achiziționatele hărți că vor ajuta la nașterea de noi sisteme de asistență la condus și, în cele din urmă, la mașini complet autonome.

Eu mă bucur că cele trei companii germane conlucrează la menținerea și îmbunătățirea hărților HERE și sper că, odată cu această vânzare, Nokia se va concentra pe o revenire în forță pe piața de telefonie mobilă!

sursa (eng)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *