apr. 7

Tipuri de trolere necesare in calatorii

Tipuri de trolere necesare in calatorii

De foarte multe ori am incercat sa gasesc geanta perfecta pentru calatoriile mele, dar niciodata n-am gasit ceva sigur si in care sa pot ascunde foarte multe lucruri. De cate ori am fost nevoita sa plec, de atatea ori a trebuit sa-mi iau doua, trei bagaje dupa mine desi nu-mi place acest lucru. Si desi pare ca nu sunt genul de persoana sa stiti ca nu fac rabat din ceea ce inseamna articolele mele vestimentare si mai ales acele obiecte care ma fac sa ma simt confortabil, in nici o calatorie.

De aceea m-am hotarat sa fac cercetari mai amanuntite in ceea ce priveste aceasta nebunie a bagajelor si mai mult decat atat ma inspaimanta faptul ca unele trolere nu sunt sigure. De asta imi este cel mai teama – ca voi ajunge intr-o destinatie si nu voi mai avea bagajele cu mine. Iar gandul asta este tare neplacut. Dar in urma cercetarilor am gasit mai multe tipuri de trolere ce par mult mai sigure decat cele obisnuite, dar si mult mai spatioase, mai incapatoare.

Habar nu aveam ca tehnologia poate invada si astfel de obiecte pe care le folosim in viata noastra. De altfel au aparut trolere cu diferite sertare, cu foarte multe buzunare, cu identificarea amprentei si mai mult decat atat cu suport si incarcator pentru telefonul tau.

Sunt atat de multe lucruri care s-au schimbat incat nu-mi vine sa cred si printre multe altele cred ca toate astea se datoreaza unui singur fapt – dezvoltarea tehnologiei. Si desi pare incredibil sunt unele lucruri reale care vin in completarea confortului nostru, iar genul asta de lucruri si obiecte le puteti vedea si in clipul urmator:

Nu stiu daca in acest caz mai este ceva de spus sau de adaugat, dar stiu foarte bine ca un astfel de troler este binevenit si in cazul meu. Si spre deosebire de alte dati cand nu stiam ce sa imi aleg de aceasta data chiar stiu si sunt foarte incantata. Sper doar sa gasesc astfel de produse si pe piata pe la noi.