apr. 4

Canapeaua care se transforma

Canapeaua care se transforma

Intotdeauna mi-am dorit sa am parte de foarte mult spatiu, in special daca vorbim despre cel din gradina. Imi place sa-mi petrec majoritatea timpului in gradina, mai ales atunci cand pictez, compun sau scriu diverse chestii. Dar pentru a dispune de spatiul pe care mi-l doresc am nevoie de cateva ajustari serioase a gradinii sau poate ma va ajuta canapeaua despre care vreau sa va vorbesc in acest articol.

Imi plac foarte mult acele obiecte care se pot transforma foarte usor si pot fi folosite si in alte scopuri decat cele initiale pentru care au fost construite. Iar in cazul de fata, in gradina mea chiar am nevoie de o asemenea canapea. Si pentru ca imi doresc sa stiti despre ce este vorba am sa va las clipul pe care eu l-am vazut ieri si am inceput sa fac putin cate putin o cercetare despre acea canapea putin mai diferita.

Canapeaua asta pare perfecta pentru gradina mea. Si spun asta pentru ca am obiceiul sa imi iau laptopul in gradina si sa lucrez de acolo. Nu e mare lucru, dar pe mine ma relaxeaza chestia asta si ma face sa fiu mult mai productiva in munca mea. Sau poate ca sunt eu mult mai atrasa de verdeata decat orice alta persoana. Dar pentru a face acest lucru mult mai confortabil chiar am nevoie de o asemenea canapea.

Si pentru ca am observat ca nu este foarte greu de construit un asemenea mecanism pentru a transforma canapeaua intr-o masa mi-am zis ca trebuie sa discut cu tatal meu si sa ne apucam de construit o astfel de canapea. Cred ca o sa-i placa ideea mea mai ales ca el iubeste foarte mult sa mearga la picnic. Iar in acest mod am sa-i pot sa-i aduc picnicul acasa.

In plus de asta canapeaua asta poate fi mult mai folositoare avand in vedere ca uneori se strang foarte multe persoane pe la noi pe acasa. Si mai mult de atat trebuie sa recunosc faptul ca am fost atrasa de canapeaua – masa inca din prima clipa cand am vazut-o. Voi ce spuneti merita sa construiesc o astfel de canapea?