fbpx

Știrile Gadget4u – 14 IAN 2018

A mai trecut o săptămână, s-au mai adunat niște știri pe care nu am apucat să le pun pe blog. Nu-i problemă, le listez aici una sub alta. Nu câștig nimic dacă le țin pentru mine, plus că trebuie să fac loc pentru cele care vor începe să se strângă de mâine. Bon appetite!

Sony Xperia XZ1 Premium a fost scăpat pe internet împreună cu o parte dintre specificații: Snapdragon 845 (procesorul care va motoriza flagship-urile din 2018), 6 GB RAM, baterie de 3730 mAh, Android Oreo. Telefonul este așteptat oficial la Mobile World Congress, în februarie.

Intel a anunțat la CES noile procesoare Core i5 și i7 dotate cu AMD Radeon RX Vega M pe partea de video, pentru viitoare laptop-uri de gaming.

AVI, asistentul digital dezvoltat de Allview, a primit o actualizare care aduce: acces mai rapid la comenzi, experiență de utilizare mai bună, o mai bună interacțiune cu listele de cumpărături și evenimentele importante din calendar, răspuns la comenzi bazat pe context.

Din câte observ, Avi începe să semene tot mai mult cu Asistentul Google și, deși nu am luat seama, sunt sigur că acolo se îndreaptă și ceilalți producători. Cred că, pe mai departe, lupta se va duce în diferențierea a ceea ce aceste programe pot face, în funcție de strategia fiecărui dezvoltator.

 

Aveam impresia că am salvat mai multe știri, însă chiar și așa, tot putem vedea, în mare, cam ce s-a întâmplat în săptămâna care astăzi se încheie. Ne (re)citim de mâine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *