Saltele online te ajuta sa atingi somnul perfect

Posted by

Somnul este ceva de care nu ma mai satur de cand am cumparat o saltea de la saltele-online.ro, magazinul cu cele mai bune produse de dormit. Initial, motivata de articolul citit intr-o revista, la scurt timp am realizat ca imi cream mai mult rau decat bine atunci cand ma culcam. Desi dormeam 8 ore, nu erau 8 ore dormite “cum trebuie”, deoarece in timpul noptii ma trezeam deseori transpirata sau cu dureri de spate.

Acest lucru m-a convins sa imi schimb salteaua si sa apelez la cel mai bun magazin in domeniu. Saltele-online.ro ofera o gama vasta de saltele cu peste 100 de modele din care clientii sa poata alege.

A trebuit sa ma documentez asupra unui model, insa am ales o saltea cu materiale Bio, deoarece sunt cele mai indicate in special pentru persoanele care sufera de alergii.

Am decis sa cumpar modelul de saltea Bio antistres Cocos-Latex, deoarece este realizata din doua materiale favorabile sanatatii mele.

Aceasta saltea este recomandata persoanelor care prefera paturi de duritate medie  si doresc o saltea cu o foarte buna flexibilitate, realizata din materiale cu continut natural foarte ridicat.

Materialele de baza sunt latexul natural, coaja nucii de cocos, termo-bumbac 100% natural si 30% vascoza.

Caracteristica speciala a saltelei Antistres Latex-Cocos este flexibilitatea marita a matritei datorita celor trei straturi naturale de latex, de 4 cm, la care se intercaleaza 2 straturi de cocos de 2 cm. Rolul straturilor de cocos este de a sustine coloana uniform si permite aerului sa circule rapid in interiorul saltelei (aceste straturi joaca rolul arcurilor in saltelele clasice).

Latexul natural se obtine din “spumificarea” laptelui extras din arborele de cauciuc. Latexul ofera saltelei flexibilitate si elasticitate. De asemenea, un material natural bazat pe celule deschise permite o circulatie excelenta a aerului in interior si are capacitatea de a absorbi umiditatea aparuta in zona de contact a corpului cu salteaua diminuand semnificativ aparitia transpiratiei.

Recomand cu incredere saltele-online.ro!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *