Mouse Hama AM-7300 – quick review

O vorbă cunoscută suna așa: „mai bine mai târziu decât niciodată”. Așadar, la aproximativ o lună după ce m-am jucat cu el, a venit timpul să-mi scriu părerea despre un mouse Hama AM-7300. Nu este primul periferic pe care îl testez de la acest brand, însă are câteva diferențe față de dispozitivul precedent, așa că am zis să-i fac loc, totuși, pe blog.

La prima vedere, acest mouse Hama nu pare să iasă cu ceva în evidență. Are un design tipic pentru device-urile din gama low-end, însă e mai bun din punct de vedere ergonomic decât cel despre care am scris data trecută. De asemenea, chiar dacă în continuare prețul mic se reflectă în calitatea plasticului folosit, acesta pare mai bine închegat, iar dispozitivul pare un pic mai greu, ceea ce îi dă încă o bilă albă la capitolul ergonomie.

Mouse-ul Hama AM-7300 are obișnuitele 2 butoane pentru click și o rotiță de scroll. Pe el vei mai găsi un buton, în partea de jos, pentru a porni/opri mouse-ul. Nu mai țin minte dacă am verificat, dar e foarte posibil ca prezența acestuia să se datoreze lipsei funcției de oprire automată la 20-30 de minute pe care o au unele modele. Deși rezoluția lui este de doar 1000 DPI, mi s-a părut mai sprinten pe ecranul laptopului meu; de asemenea, și modul în care se împacă fizic cu suprafețele pe care l-am folosit a fost mai prietenos. La fel ca precedentul testat, și acest mouse Hama este alimentat de la două baterii AAA pe care le găsești în cutie.

Un mouse Hama AM-7300 costă acum 25 de lei la Altex, ceea ce mi se pare ok, mai ales că din experiența mea cu el pare că va rezista mai mult decât a rezistat mouse-ul meu. Spor la clickuri tuturor!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *