fbpx
webstock 2018

Repede despre Webstock 2018

Cu acreditarea primită deja de vreo 2 luni, abia acum reușesc să scriu despre Webstock 2018. Și, pentru că nu sunt părintele vreunui fluture ca să știu cum va fi ediția asta, am să amintesc aici câteva momente de la ediția de anul trecut.

În 2017 am aflat în cadrul Webstock câteva bune practici legate de fotografiile făcute pentru Instagram, explicate de niște fotografi profesioniști. Am aflat care filtre atrag atenția mai mult și câteva trucuri în ceea ce privește formatul fotografiilor pentru această rețea socială.

În cadrul aceluiași eveniment s-a discutat (dacă îmi aduc bine aminte) despre influenceri, bloggeri, noi tehnologii și nu numai. De exemplu, atunci am aflat de echipa EFdeN, niște tineri profesioniști români care proiectează case sustenabile și participă cu ele la competiții internaționale.

Dacă e să mă întrebi pe mine, Webstock 2018 sigur va veni cu ceva în plus, mai ales că este și ediție aniversară de 10 ani. Și nu-ți spun asta ca să-ți fac în ciudă, pentru că încă mai poți solicita o invitație până pe 1 octombrie. Iar dacă tot ești aici, până pe 28 septembrie, ora 12, poți vota Personalitatea online a anului 2018, „titlu” oferit de Absolut.

Eu abia aștept și reîntâlnirea cu oameni care m-au inspirat în ultimii ani, aici mă refer în special la Dragoș Șchiopu și Alex Haivas.

Singurul lucru care mi-a mai rămas de făcut e să-mi conving șeful să-mi dea liber pe 5… :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *