Promovarea SEO se dovedeste a fi o unealta de folos!

Posted by

Pentru cei care isi petrec timpul pe internet cuvantul SEO, ar trebui sa fie la ordinea zilei, cu atat mai mult daca au si un business online!

O agentie de marketing online poate face o mare diferenta, mai ales daca magazinul in cauza nu are multe vizualizari, iar clientii nu stiu de existenta sa. 

Alegand pachetul de promovare social media oferit de o firma specializata, popularitatea site-ului va creste, iar asta datorita tehnicilor aplicate de specialistii in marketing. Una din tehnicile cele mai comune de publicitate online in ziua de astazi este cea de optimizare SEO, care ofera garantat succesul de care o firma are nevoie. 

SEO este o metoda de optimizare a website-ul dvs., in scopul imbunatatirii pozitiei in rezultatele motoarelor de cautare. Serviciile SEO oferite de firmele specializate pot sa va aduca mai multi utilizatori si pot ajuta la o pozitionare mai buna in motoarele de cautare. Motoarele de cautare afiseaza de obicei un amestec de rezultate „naturale” si „platite”. Rezultatele platite fac ca anunturile dumneavoastra sa apara imediat in motorul de cautare, atata timp cat platiti un buget de publicitate. Pentru a beneficia de aceasta metoda accesati sectiunea Google Adwords a website-ului. 

Motoarele de cautare doresc sa ofere cel mai bun serviciu pentru utilizatorii lor. Aceasta inseamna sa furnizeze rezultate nu doar de calitate, ci si relevante pentru ceea ce cauta utilizatorul. Dar cum reusesc sa ofere de fiecare data cele mai potrivite rezultate pentru cuvintele cheie cautate?

Motoarele de cautare sunt un fel de biblioteci din era digitala. In loc sa stocheze copii de carti, acestea stocheaza copii ale paginilor web. Cand introduci o interogare intr-un motor de cautare (un cuvant cheie), acesta examineaza toate paginile din indexul sau si incearca sa returneze cele mai relevante rezultate. Pentru a face acest lucru, utilizeaza un program numit algoritm. Nimeni nu stie exact cum functioneaza acesti algoritmi, dar avem cateva indicii, cel putin de la Google.

Un domeniu care incepe cu cuvantul cheie tinta are o intaietate fata de site-urile care nu au acel cuvant cheie in domeniul lor (sau au cuvantul cheie la mijlocul sau la sfarsitul domeniului).

Un domeniu cu extensia .ro, .it sau .fr te poate ajuta sa te pozitionezi mai bine in anumite tari, dar iti pot limita capacitatea de pozitionare la nivel global. Asadar, daca te gandesti sa iti construiesti un site nou sau vrei sa te extinzi intr-o anumita zona geografica, ar trebui sa iei in considerare acest aspect.

Rezultatele naturale sau organice fac ca anunturile dumneavoastra sa ramana permanent in motoarele de cautare, dupa ce este efectuat procesul de optimizare SEO. Dobandirea pozitiei in rezultatele cautarii naturale va ofera oportunitatea de a primi acelasi nivel de vizibilitate ca si in rezultatele platite. 80% dintre utilizatorii motoarelor de cautare dau click pe anunturile din rezultatele organice care beneficiaza de optimizare SEO. Odata ce ati obtinut rezultate de top in motoarele de cautare cu ajutorul campaniilor SEO, traficul de pe website-ul dumneavoastra se va mari constant luna de luna, an de an. Alegeti pachetele de promovare SEO pentru un business mai stabil!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *