fbpx
SuperBlog

Poate Gadget4u să câștige SuperBlog?

Poate un blog de tehnologie să participe la un concurs, în speță SuperBlog? Da, nimic nu îl oprește! Poate un blog de tehnologie să câștige această competiție adresată celor care scriu pe internet? Da, cu siguranță; acest lucru s-a mai întâmplat în trecut. Râmâne doar o întrebare la care voi încerca să găsesc un răspuns până la finalul concursului care începe fix în acest moment… mă rog, de mâine: poate Gadget4u să câștige această întrecere?

Trebuie să precizez faptul că nu sunt la prima încercare de a doborî acest „monstru” pe care cu drag îl numim cu toții SuperBlog, rezultatele fiind diverse… dar încurajatoare. De cele mai multe ori am încercat s-o fac lovindu-l la sentiment cu articolele scrise pe Un Poet Pierdut, iar în primăvara anului curent l-am luat în balon pe Agenția False Press. A venit momentul să scot încă o armă din cutia mea cu recuzită de circ.

De ce am trecut în formularul de înscriere tocmai blogul Gadget4u? Pentru că aici se află probabil unele dintre cele mai documentate articole scrise de mine atât din punctul de vedere al propriei experiențe, cât și cu ajutorul vastelor cunoștințe ale internetului. De ce un blog de tehnologie? Pentru că tehnologie nu înseamnă doar telefoane, computere și becuri controlate prin internet; aceasta poate fi găsită în orice lucru care ne înconjoară, dacă nu se află în obiectul în sine, de exemplu o masă, atunci cu siguranță ajută la fabricarea, distribuirea și/sau promovarea lui.

În măsura în care voi reuși să mă detașez de problemele cotidiene și chiar voi scrie, vreau să fac cu provocările sponsorilor ce face primăvara cu cireșii. Oops, am greșit anotimpul! Să le pun articole sponsorilor pe talpa piciorului și să-i fac să șchioapete de teamă să nu le strivească. MMNu merge, asta cam sună a amenințare. În fine, mă hotărăsc eu până la sosirea primei probe, adică mâine. Succes!

(Imaginea din incipit e luată cu nonșalanță de pe site-ul competiției SuperBlog.)

2 comments

  1. Emil Calinescu

    Un blog de carte va lupta cu unul de tehnologie. Va rezulta o varza culta tehnologizata :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *