aug. 2

Pantofi sport cu un design si o tehnologie noua

Pantofi sport cu un design si o tehnologie noua

Am senzatia ca asa cum apare o tehnologie noua asa apare si cate un produs care sa asigure ca acea tehnologie este una dintre cele potrivite. Nu stiu daca si voi sunteti la curent cu cele mai noi informatii de la BMW, dar se pare ca au realizat sau au in plan un nou prototip de autoturism.

Pana aici nimci grav, ba din contra toate bune si frumoase avand in vedere ca mereu se va gasi cate un cumparator cu bani care sa achizitioneze pana si cea mai scumpa masina de pe planata. Insa nu despre masina imi doresc sa vorbesc in mod special, ci despre un alt produs ce a rezultat in urma acestui prototip de masina.

Poate ca ati vazut deja filmuletele ce circula pe internet si de asta chiar nu ma indoiesc, si cu toate astea nu inteleg de ce trebuia ca o pereche de pantofi sport pentru alergare sa imprumute aceeasi tehnologie ca aceea a masinii. Si ca sa fiu si mai exacta am sa va las clipul pe care eu l-am urmarit.

Stiu ca in definitv nu-i decat o strategie de marketing, dar totusi cum pot unii veni cu asemenea idei?! Inca nu am reusit sa aflu raspunsurile la intrebarile mele, dar asta nu inseamna ca am sa ma opresc din cercetat, cel putin nu pana gasesc cateva raspunsuri care sa ma multumeasca. Si unde nu mai pui ca unii chiar isi doresc sa devina un trend, ca aceasta pereche de pantofi sport sa devina un trend.

Ce-i drept in mintea mea pantofii sport sunt pantofi sport chiar daca ar fi de alergat sau mai nu stiu ce si sincer nu vad rostul de ce cineva ar incerca sa modifice catusi de putin o tehnologie care in aparenta ii apartine unui automobil. Sau poate ca mai exista si oamenii fanatici ce isi doresc ca totul in jurul lor sa se rezume la o singura marca  sau un singur brand. Voi ce parere aveti despre aceasta pereche de pantofi sport?