OnePlus își lansează propriul ceas inteligent, OnePlus Watch

Noi informații de la OnePlus: în data de 23 martie, odată cu lansarea noului smartphone OnePlus 9, care dispune de tehnologie Hasselblad și îmbunătățiri substanțiale pe partea de fotografie, compania va lansa și OnePlus Watch, primul lor ceas inteligent.

Deși OnePlus s-a concentrat în special pe smartphone-uri flagship, compania s-a orientat recent și către alte dispozitive pe care utilizatorii le folosesc în tandem cu smartphone-urile lor. Smartwatch-urile sunt mai mult decât niște instrumente care indică ora exactă și ritmul cardiac; sunt dispozitive puternice, capabile să îmbunătățească experiența digitală a utilizatorilor. De asemenea, OnePlus Watch a fost cel mai solicitat dispozitiv nou de către comunitatea OnePlus.

Prioritatea OnePlus este să ofere un design nou, cu o bună conectivitate și cu o experiență de utilizare optimă. Noul ceas inteligent al companiei întrunește aceste criterii și se remarcă prin design. De asemenea, oferă conectivitate excelentă cu smartphone-urile OnePlus, cu perifericele audio și alte accesorii smart, precum și cu televizoarele OnePlus, cu ajutorul unor funcții intuitive de control.

Producătorul este secretos în privința detaliilor, însă declară că ceasul lor inteligent „va beneficia de un preț accesibil”. Aștept cu nerăbdare publicarea tuturor detaliilor în cadrul evenimentului de lansare din data de 23 martie, ora 16:00.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *