Need For Speed pentru PC – disponibil din 17 martie

Ce a trecut timpul! Parcă mai ieri era noiembrie și se anunța noul joc Need For Speed, însă din păcate nu și pentru PC.

Sunt mare fan al acestei serii de jocuri și chiar dacă am ajuns să le joc la ceva mai mult timp după lansări, mi-au plăcut cel mai mult dintre jocurile de acest gen. Îmi amintesc că pierdeam ore întregi pentru a încheia cât mai bine nenumăratele curse din aceste jocuri. De asemenea, îmi plăcea foarte mult să îmi personalizez mașinile, lucru pe care am de gând să îl fac și atunci când voi avea o mașină reală 😀 .

Iată că în acest an Need For Speed revine cu un nou joc. Mă rog, nu chiar nou, căci pentru console a fost deja lansat încă de toamna trecută. Dar acum îl putem juca și pe PC. De fapt voi îl puteți juca 🙁 . Eu momentan folosesc Linux (știu, v-am înnebunit cu asta 🙂 ), însă oricum laptop-ul meu nu are specificațiile necesare pentru a rula acest joc. Tu ai un computer destul de performant ca să îl poți juca? Poți afla consultând lista cu configurația minimă, pe care o voi scrie mai jos!

Ca procesor vei avea nevoie de cel puțin un Intel Core i3-4130 la 3.4 GHz sau un AMD Athlon II X4 559. Pe partea de procesare video este necesar să ai cel puțin o placă nVidia GeForce GTX 750 Ti sau AMD Radeon HD 7850. Alte chestii fără de care nu vei putea avea parte de experiența noului NFS sunt: 6 GB de RAM, Windows 7 pe 64 de biți, DirectX 11 și 30 de GB liberi pe hard disk.

Acum, dacă te-ai asigurat că te poți juca Need For Speed (2016), te anunț că îl poți găsi (începând cu data de 17 martie) pe PC Garage, unde beneficiezi de o reducere de 1% dacă folosești codul de voucher TRWD3EXQ, dar și pe eMag.

Și pentru că în Statele Unite deja s-a lansat acest joc, vă las mai jos trailer-ul care a fost publicat cu această ocazie pe canalul lui oficial de YouTube!

Ești și tu la fel de entuziasmat ca mine de lansarea noului joc Need For Speed?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *