fbpx
iPhone 11

iSTYLE a lansat iPhone 11, iPhone 11 Pro/ Max si Apple Watch Series 5

După cum era de așteptat, la scurt timp de la evenimentul de prezentare care a avut loc în SUA, noile iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max (la care Apple, dacă era pe fază, putea adăuga cu ușurință Pro Max Giga, Pro Max Giga Extra și tot așa) plus Apple Watch de generația a 5-a sunt de azi disponibile în magazine, inclusiv în România la iStyle, Apple Premium Reseller. Compania americană nu dezamăgește nici de această dată, oferind românilor fără imaginație cadoul ideal de Black Friday sau mai degrabă de Crăciun, cu condiția ca altcineva să fi păstrat cutia. 😉

Am să las aici o opinie pro și una contra iar mai jos voi pune câteva fragmente din comunicatele pe care le-am primit (la e-mail erau atașate nu mai puțin de 4 documente, dracu știe de ce s-au chinuit așa). Deși oamenii au trimis și poze eu prefer să le folosesc pe ale mele, chiar dacă sunt mai proaste, și ca de obicei le-am pus într-un album pe Facebook.

Pro: îmi place ideea de a folosi sticlă mată pe spatele noilor iPhone 11  (și restul), chiar dacă nu știu cât de mare ar fi diferența în utilizarea de zi cu zi.

Contra: Nu numai telefoanele sunt urâte, însă și husele. Par decupate atât de mult încât îmi vine să cred că plătesc o husă și primesc 75%. Ceea ce este în totalitate un lucru pe care Apple l-ar face.

iPhone 11 case

iPhone 11 Pro și Max

Design: Patru finisaje noi din sticlă texturată. Ecran Super Retina XDR de 5,8 inchi sau 6,8 inchi. Cea mai rezistentă sticlă utilizată până acum într-un smartphone.

Sistem cu trei camere. Noul sistem include o cameră Grandangular de 13mm (Unghi de câmp de 120 de grade. Scenă de patru ori mai mare), o cameră Superangular de 26 mm (stabilizare optică a imaginii, pixeli de focalizare 100%), și un teleobiectiv52 mm (diafragmă f/2.0. Zoom optic 2x).

Cea mai înaltă calitate video disponibilă pentru un smartphone. Filmează video 4K cu o gamă dinamică extinsă la 60 fps. Înregistrează o scenă de 4 ori mai mare. Instrumente noi pentru video: rotire, decupare, filtre.

Mod Noapte îți permite să surprinzi automat cadre cu aspect naturalîn condiții de lumină slabă.

Bateria iPhone 11 Pro rezistă cu până la 4 ore mai mult decât iPhone XS, iar cea inclusă în iPhone 11 Pro Max rezistă cu până la 5 ore mai mult decât iPhone XS Max. Încărcare rapidă cu încărcătorul de 18W inclus.

Procesor A13 Bionic cu Neural Engine – cel mai rapid procesor folosit vreodată într-un smartphone. CPU-ul poate realiza peste un trilion de operații pe secundă.

iPhone 11

Design. Șase noi culori superbe. Ecran pe tot afișajul LCD Liquid Retina de 6,1 inchi.

Baterie pentru toată ziua. Încărcare rapidă cu încărcătorul de 18W inclus.

Procesorul A13 Bionic este cel mai rapid procesor folosit vreodată într-un smartphone.

Sistem de camere. iPhone 11 include un sistem de camere dublu compus din camera Grandangular 13mm (Unghi de câmp de 120 de grade. Scenă de patru ori mai mare) și o cameră Superangular 26 mm (stabilizare optică a imaginii, pixeli de focalizare 100%).

Video 4K la 60 fps pe orice cameră. Înregistrează o scenă de 4 ori mai mare. Instrumente noi pentru video: rotire, decupare, filtre.

Mod Noapte îți permite să surprinzi automat cadre cu aspect natural în condiții de lumină slabă.

… și să nu uităm de ceas

Afișajul Retina mereu activat. Noul display inovator introdus pe piață de Apple Watch Series 5 afișează permanent informațiile importante pentru utilizator și cele legate de oră. Fiecare Watch Face a fost optimizat pentru a conserva viața bateriei, astfel că luminozitatea ecranului este mai scăzută atunci când utilizatorul își coboară încheietura.

Navigație. Funcțiile îmbunătățite ale Apple Watch Series 5 oferă posesorilor mai multe informații despre locul în care se află și posibilitățile de navigație. De exemplu, noua busolă încorporată în dispozitiv și aplicația Maps actualizată permit utilizatorilor să știe în ce direcție sunt orientați. Aplicația Compass oferă informații cum ar fi: direcția, înclinarea, latitudinea, longitudinea și altitudinea.

Aplicația CycleTracking ajută utilizatorii să înregistreze date despre ciclul menstrual.

Aplicația Noise alertează utilizatorii atunci când decibelii ajung la un nivel care îți poate afecta auzul.

Aplicația ActivityTrends ajută utilizatorii să-și urmărească progresul, identificând tipare de activitate pe termen lung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *