InSwipe e o unealtă simplă de făcut panorame pe Instagram

Am observat și eu de ceva timp panoramele de pe Instagram, acele postări în care poți derula pe lungimea unei fotografii fără ca aceasta să se „întrerupă” (deși aflu acum că sunt folosite de mai bine de un an). Dacă exprimarea mea lasă de dorit și nu ai înțeles la ce mă refer, îți arăt imediat. Și, nu știu din ce motiv, nu m-am interesat cum se fac de când le-am văzut prima dată. M-am documentat, însă, acum și poate fi destul de simplu, depinde cât timp vrei să dedici pentru asta. Există mai multe programe destinate acestui lucru, dar eu am ales întâmplător InSwipe. A ieșit postarea de mai jos (parte din seria mea de fotografii Mai vechi sau mai noi… Mașini!):

https://www.instagram.com/p/Bpl5hOLhTuj/?taken-by=lostpoetstories

Într-un moment de liniște mi-a trecut prin cap să bifez și chestia asta. Am încercat niște unelte mai complicate, cu care nu am reușit să mă înțeleg, apoi am dat de InSwipe. Am găsit-o în Google Play, printre alte aplicații care sunt convins că fac același lucru. Nu am văzut-o prin AppStore, dar există și acolo unelte similare pentru a obține acest efect. Aplicația este extraordinar de simplu de folosit, însă am să notez și aici cei câțiva pași de urmat pentru realizarea de panorame:

1.La deschiderea aplicației ești întâmpinat de un buton mare care duce către galerie. Poți alege orice poză, însă în funcție de formatul acesteia (4:3, 16:9, panoramic) o vei putea împărți în mai puține sau mai multe bucăți.

InSwipe

2.În ecranul următor poți alege în câte părți să tai imaginea, o poți apropia sau depărta și o poți roti după bunul plac.

3.Accepți schimbările făcute cu bifa din dreapta-sus, salvezi pe dispozitiv imaginile rezultate din ecranul următor, apoi le postezi pe Instgram ca pe o postare obișnuită cu mai multe fotografii. Ai grijă să le pui în ordinea corectă!

InSwipe

Și asta a fost! Iată unul din trucurile cu care îți poți înfrumuseța profilul de Instagram!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *