fbpx

Huse Samsung Galaxy S10, de unde le cumparam?

Dragii mei, in articolul de azi vom vorbi despre husele de telefon mobil si anume de unde ar fi indicat sa le cumparam.

Cunoastem cu totii acel sentiment placut atunci cand in sfarsit ne cumparam telefonul mult visat si tot ce ne dorim atunci este sa ne folosim de el cat mai mult timp posibil.

Un astfel de gadget implica un cost destul de ridicat, asta in cazul in care ne dorim ceva performant, iar de aici rezulta un efort indelungat de a face economii pentru a putea fi in pas cu moda si cu tehnologia.

O data ce am reusit sa avem intreaga suma de bani pentru telefon si o data ce acesta este deja in posesia noastra nu ramane decat sa ne gandim cum putem sa il protejam de anumite accidente, precum zgarieturi, lovituri si de ce nu chiar si pierderea acestuia.

De aceea cu totii ne vom indrepta catre o husa pentru telefonul mobil, intrebarea ar fi de unde este indicat sa cumparam o husa astfel incat sa ne asiguram ca aceasta se va potrivi perfect cu modelul nostru de telefon?

Eu una, personal, mi-am achizitionat de ceva timp incoace huse Samsung Galaxy, fiind o iubitoare a acestui brand, de pe un site contackt shop unde am gasit mereu husa potrivita pentru telefon.

Este important ca o husa de telefon sa se potriveasca perfect cu telefonul mobil, sa nu fie nici prea mare sau nici prea mica.

O data ce vom imbraca telefonul cu ea, aceasta trebuie sa ne permita accesul usor la tastatura lui, la camera lui, sa nu ni-l ingreuneze absolut deloc.
Sunt diverse magazine online, sau chiar si in magazinele de accesorii pentru huse de telefon vom gasi tot felul de chinezarii care sunt facute doar pentru a face bani din vanzarea lor.

Cati dintre voi nu ati fost intr-un astfel de magazin care se gaseste si la coltul blocului si ati vrut sa luati o husa pentru S8, iar cei de aici v-au zis ca se potriveste si de la alt model?

Dragii mei, asa cum spuneam mai sus trebuie sa fim atenti atunci cand cumparam husa.

Totodata se pot cumpara huse potrivite direct din magazinul de unde cumparam telefonul, sau din marile centre comerciale, atat timp cat cumparam modelul potrivit.

Un avantaj de a cumpara huse de telefon direct din magazin este ca aici se pot proba pe loc si este foarte usor sa se vada daca se potriveste sau nu.

Asta nu inseamna ca nu putem sa le cumparam si de pe anumite site-uri de specialitate, cum este cel de care va vorbeam mai sus.

Spre exemplu acum vom putea gasi pe site-ul celor de la contakt.shop huse S10, husa pe care cu siguranta nu vom gasi foarte curand in magazine.

Telefonul Samsung S10 urmeaza a fi lansat, insa cei de aici deja au husa potrivita si puteti fi siguri ca se va potrivi nevoilor noastre ajutandu-ne in acelasi timp de a ne pastra in conditii perfecte noul telefon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *