Frica – combustibilul viitorului

De mult timp încoace se pune problema limitării sau chiar interzicerii totale a consumului de combustibil fosil. Din păcate, încă nu există suficiente surse de energie electrică alternativă (panouri solare, centrale eoliene etc) pentru a o face pe aceasta cu adevărat ecologică.

Însă doi cercetători români au găsit o posibilă soluție. Aceștia au pus la punct un prototip de bobină de inducție cerebrală care poate alimenta o mașină pentru drumuri scurte, cum ar fi cele zilnice prin oraș.

Bobinele, montate în tetiere și în plafon, absorb frica bărbatului atunci când autoturismul este condus de o femeie. Astfel, această sursă de energie este regenerabilă și inepuizabilă.

De asemenea, un astfel de echipament poate fi montat în camera de zi, unde bărbatul urmărește meciurile echipei preferate. Energia rezultată cât timp soția este la cumpărături (sursă constantă de teamă cu privire la vehiculul familiei) va fi stocată în niște baterii, urmând a alimenta mașina la întoarcerea acesteia în garaj.

Totuși, există o întrebare la care cei doi inventatori nu au reușit să răspundă: câți bărbați vor avea curajul să lase autoturismul pe mâna nevestelor pentru a econimisi banii de benzină?

 

*Acest articol este un pamflet. Dacă nu ți-a plăcut, măcar prefă-te că zâmbești! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *