fbpx

evoMAG vine cu o campanie de reduceri

În primul rând trebuie să ofer niște scuze: pentru că de la mine informația pleacă mai greu, ți-am “furat” două zile din campania de reduceri, care a început pe 8 (însă sunt doar pe jumătate vinovat, abia ieri am primit e-mail-ul) și se va încheia pe 14 ianuarie.

Reducerile se duc până la 50% și sunt aplicate la smartphone-uri, tablete ș.a. Am aruncat un ochi pe site să văd unele dintre cele mai mari discount-uri și m-am oprit la următoarele:

HTC U Play, lansat la începutul anului trecut, oferă pentru 900 de lei (redus de la 1300) un procesor octa-core de 2 GHz, 3 GB memorie RAM și cameră de 16 MP.

Blackberry DTEK60, un pic mai “bătrân” și chiar “hulit” de unii oameni, acest telefon de 1800 de lei (redus de la 2700) cred că ar putea face față chiar și în competiția cu mid-range-uri de astăzi.

HTC U11, telefonul din imagine, este flagship-ul din 2017 al companiei taiwaneze și oferă un procesor Snapdragon 835, alături de interesanta funcție de strângere pentru accesarea diverselor aplicații. Acesta costă 2500 de lei (redus de la 3000).

Acum că tot mai multe magazine au dat startul reducerilor, ne putem face listele de cumpărături. De ce zic asta? Pentru că, oricât ne-am minți, mereu urmează o altă sărbătoare, aniversare sau, pur și simplu, cheful de a mai schimba câte un aparat de prin casă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *