De Valentine’s day surprinde-ți iubita cu un telefon

Vă spun din start că eu nu sunt adeptul serbării acestei zile sau a oricărei alteia importată de la alte țări. Însă pentru multe persoane Valentine’s day sau „ziua îndrăgostiților”, cum se traduce în frumoasa limbă română,  este o ocazie în plus pentru a petrece ceva mai mult timp împreună cu jumătatea sau pentru a o surprinde, mai ales dacă, din diverse motive, nu au putut face asta prea des. Însă nu vreau să conving pe nimeni că această zi ar fi lipsită de importanță, pentru că asta e doar părerea mea. Ba mai mult, scriu acest articol pentru a îi ajuta pe cei care sunt în pană de idei de cadouri, însă au un buget mai ridicat dedicat acestei sărbători.

Pentru că acesta este un blog de tehnologie și pentru că dăruind un smartphone (aproape că) nu poți da greș, am ales două telefoane (plus un bonus) pe care le poți face cadou iubitei tale, ca nu cumva să o superi tocmai într-o astfel de zi. Iată la ce m-am gândit eu:

Zenfone-Selfie

Telefonul Asus Zenfone Selfie este cel mai potrivit persoanelor care iubesc să (se) pozeze în orice împrejurare și care merg pe zicala „n-ai pozat, nu s-a-ntâmplat” pentru că atât camera principală, cât și cea secundară au o rezoluție mai mult decât suficientă pentru orice fotografie: 13 MP; plus o tehnologie de autofocus laser. Acest dispozitiv poate fi găsit pe eMag la prețul de 1150 de lei.

Z5C-roz

Dacă persoana iubită nu este tocmai atrasă de făcut fotografii, însă caută să asorteze chiar și telefonul mobil la orice ținută și îl poartă ca pe un accesoriu de modă, este foarte probabil ca ea să își dorească deja un Sony Xperia Z5 Compact roz. Acest dispozitiv costă 2300 de lei.

Bonus: pentru cei care nu au limită de buget probabil singura variantă pe care se poate miza fără frică este un telefon foarte îndrăgit și cumpărat de oameni, în ciuda  prețului foarte ridicat: ultimul model de iPhone, care deocamdată este iPhone 6S. Acesta se vinde în România pentru suma de 3300 de lei.

iPhone

Eu am selectat câte un telefon din fiecare categorie de preț, excelent pentru a face un cadou frumos de Valentine’s day. Ție nu-ți rămâne decât să-l cumperi și să-ți surprinzi prietena!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *