Ce mai zice Vodafone

În ultimele două zile Vodafone a anunțat câteva lucruri interesante. Primul ar fi că lansează o modalitate prin care le poți trimite feedback, adică semnala probleme sau propune eventuale îmbunătățiri ale serviciilor companiei și prin care poți primi o zi întreagă de internet gratuit. Al doilea lucru este că vor oferi internet gratuit la metrou. Și al treilea este că toată lumea care folosește această rețea are tot traficul gratuit în weekendul următor de Valentine’s day, 13-14 februarie.

Altă chestie de urmărit ar fi noua lor campanie care încurajează sau felicită (nu știu cum să spun mai exact) pe cei care reușesc să facă/ajungă ce/unde și-au propus, din câte am înțeles prin unele locuri, de unii singuri. Eu nu sunt tocmai de acord cu asta, însă părerii mele i-am dedicat un articol pe blogul personal Un Poet Pierdut.

Tot în legătură cu ceea ce am spus mai sus au făcut și clipul ăsta căruia aș putea să îi reproșez totul, pe premisa că pleacă de la o idee greșită, în afară de vocea lui Victor Rebengiuc.

2 comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *