fbpx

Ce ne-am face fara gadgeturile potrivite?

Cei mai multi dintre noi suntem fericiti ori de cate ori ne achizitionam cate un gadget nou, care sa ne ajute si sa ne faca munca mai usoara. De obicei luam in considerare toate acele sfaturi, pe care le tot gasim pe canalele unde sunt analizate aceste produse smart si totodata incercam sa intelegem specificatiile tehnice ale produselor respective. Cu toate astea nu in fiecare zi reusim sa tragem biletul zilei pentru gadgeturile pe care ni le dorim. Stiti si voi nu e ca la fotbal, daca ratezi o data sa mai ai parte de alte cateva sanse si ocazii.

Cel putin in lumea tehnologiei lucrurile nu stau precum in lumea sportului, daca din pacate vreun gadget nu merge sau s-a defectat este foarte posibil sa nu mai existe a doua sansa pentru a-l repara. Sau si mai rau decat atat sa nu existe varianta in care sa il poti repara. As putea spune ca sunt anumite produse si obiecte inteligente pe care le utilizezi in a realiza curatenia casei si care din pacate se pot strica foarte usor. Ba mai mult decat atat reparatiile acestora pot fi destul de costisitoare.

In plus nimeni nu si-ar permite sa arunce bani pe fereastra cu atat mai mult in acest prezent plin de incertitudini si in care legile privind salarizarea s-au tot schimbat in ultima vreme. Si avand in vedere toate aspectele legate de ceea ce putem numi intretinerea casei am putea aminti de faptul ca nu mai este o placere sa te chinui sa cureti toate suprafetele din casa manual asa cum o faceai in trecut. Majoritatea doamnelor si-au achizitionat diverse gadgeturi pentru a-si usura munca si bineinteles pentru a se putea bucura de ceva mai mult timp liber.

Cu toate astea ar trebui sa spunem ca lucrurile nu sunt deloc bune pentru acele femei ocupate, cu un program incarcat, cand unul dintre gadgeturi este stricat. De obicei in sinea noastra am spune ca nu e o zi prea norocoasa cand se intampla astfel de lucruri sau ca am tras lozul necastigator. Insa mai exista speranta ca ne putem rezolva toate treburile, fara prea mari probleme si fara alte batai de cap pana cand vom avea din nou la dispozitie obiectele si gadgeturile pe care ne bazam.

Din aceeași categorie

One Thought to “Ce ne-am face fara gadgeturile potrivite?”

  1. Nu stiu ce m-as face fara toate gadget-urile cu care umblu in fiecare in zi si de care sunt nedespartita. E din ce in ce mai greu, mai ales in business-ului online, sa nu fii conectat la internet 24/7.

Leave a Comment