Când bei prea mult de ziua ta…

… există riscul să nu îți revii nici  a doua zi. Dar ce se întâmplă atunci când combini amețeala cu unul dintre cele mai mari magazine online? Ceva de povestit la viitoare beții!

Ieri a fost ziua eMag și nu pot decât să presupun că s-a petrecut ca la carte. Mai ales că au avut reduceri speciale cu ocazia aniversării 14 ani. Probabil că petrecerea a continuat și astăzi, la lucru. Așa se face că, unul dintre petrecăreții mai veseli, una dintre acele persoane căreia îi place să muncească în avans pentru a avea apoi mai mult timp liber, a postat pe site telefonul Lenovo A7010. Doar că acest smartphone nu fusese încă anunțat, deci, teoretic el nu exista încă! Pagina a fost lăsată pe site, unde puteți vedea specificațiile, însă nu și prețul.

Un lucru care mie îmi pare negativ este procesorul MediaTek, căci am avut o experiență nu prea plăcută cu cel de pe Vodafone Smart II, singurul telefon pe care l-am brick-uit în încercarea de a instala CWM (Clockworkmod recovery) și nici nu l-am mai putut readuce la viață. Un lucru bun ar fi dacă acest telefon care va fi livrat cu Android Lollipop va primi update la versiunea următoare.

Eu am văzut știrea aici, însă cum scăpările de acest gen se împrăștie repede, deja se vorbește despre asta pe site-uri din întreaga lume!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *