Xiaomi lansează mid-rangerul Poco X3

Xiaomi a lansat astăzi Poco X3, un telefon mid-range dedicat gamerilor, cu specificații care ar trebui să îi permită să se „ia la trântă” cu orice joc modern.

Lista dotărilor acestui dispozitiv este deschisă de procesorul Snapdragon 732G, noua adiție în portofoliul americanilor de la Qualcomm de procesoare pentru telefoane mid-range; de asemenea, telefonul vine cu o rată de refresh a ecranului de 120 Hz, Xiaomi fiind (din câte am reușit să găsesc) primul producător care a introdus această dotare pe un telefon mid-range (pe modelul Poco X2); display-ul are o diagonală de 6.67″ (uriaș, dacă mă întrebi pe mine) cu rezoluție Full HD+ (adică 1080×2400); alte specificații: baterie de 5160 mAh, încărcare rapidă la 33 W, difuzoare stereo (always nice to have) și un jack de 3.5 mm (alt lucru pe care e bine să îl ai).

Poco X3 are 4 camere dispuse într-un aranjament neobișnuit, dar foarte atrăgător: o cameră principală de 64MP, o cameră wide de 13MP, o cameră macro de 2MP și un senzor de profunzime de 2MP. Totuși nu e cazul să ai mari așteptări de la camerele unui aparat din zona asta de preț – uite cum am fost dezamăgit la capitolul foto de mid-rangerul Samsung A51.

Însă la prețul anunțat, de 229 euro pentru echiparea de 64 GB (adică puțin peste 1100 de lei, prețul pentru România nu a fost încă dezvăluit) s-ar putea ca acest dispozitiv chiar să merite cumpărat. Poco X3 apare și pe la noi la sfârșitul lui septembrie și poate vom reuși atunci să îl supunem la un test și să aflăm mai multe!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *