Vrei să prepari cafele aromate ca în Italia? Alege ofertele Edream – aici găsești espressoare Gaggia

Posted by

Cafeaua – băutură iubită de oamenii de pe întreg globul, o întâlnești la tot pasul – cafenea, restaurant sau chiar acasă. Poate nu știai până acum, însă istoria cafelei se întinde pe o perioadă de sute de ani, poate chiar mii și cultura acesteia a suferit numeroase modificări până să ajungă așa cum o știi în prezent.

Istoria cafelei este diferită în funcție de fiecare continent în parte, de aceea nu există o dată exactă a apariției acestei băuturi delicioase. Pe continentul african, aceasta a fost descoperită de către un păstor etiopian, pe când în Asia aceasta a devenit cunoscută în zona Orientului Mijlociu, fiind denumită în mod apreciativ ”vinul Arabiei”. Nu ai cum să nu știi faptul că Italia este binecunoscută pentru cafeaua sa aromată, care este unul dintre motivele pentru care turiștii aleg această destinație.

Poate că nu poți ajunge în fiecare zi în italia pentru a savura o cafea plină de intensitate, însă poți să aduci Italia în propria casă cu ajutorul instrumentelor potrivite de preparare a cafelei. Te întrebi cum poți face acest lucru? Este foarte simplu, alegând un espressor de calitate, pe care îl găsești în gama de produse Edream. Indiferent că ai nevoie de un espressor pentru acasă sau pentru afacerea ta, pe site-ul oficial găsești articole de calitate la prețuri accesibile fiecărui buzunar.

De ce sunt espressoarele de la Edream o alegere potrivită?

Dacă ești nelămurit și încă nu știi de unde să alegi espressorul potrivit pentru cafeneaua proprie, poți alege un espressor de calitate din gama de oferte Edream, potrivit preferințelor tale.

Evident, îți dorești cât mai mulți clienți, de aceea ai nevoie și de un espressor pe măsură. Ce înseamnă, mai exact, acest lucru? Ei bine, pentru ca afacerea ta să prospere ai nevoie de un espressor cu o capacitate mare, care poate să ducă la îndeplinire dorințele a cât mai mulți iubitori de cafea.

Până la urma urmei, să realizezi o cafea reprezintă o adevărată artă dacă ai la dispoziție espressoare fabricate în Italia, cum sunt cele din oferta celor de la Edream. Aici gasesti espressoare Gaggia, dotate modern cu râșnițe ceramice care permit extracția esenței din boabele de cafea pentru o aromă puternică a băuturii preparate.

Tot la capitolul arome, află că espressorul Gaggia Magenta Milk este apreciat și datorită capacului pentru aromă de la nivelul recipientului cu boabe pentru a păstra intactă mireasma boabelor de cafea pentru mai mult timp.

În același timp, dotarea cu tavă pentru espresso din oțel inoxidabil garantează o înălțime adecvată pentru a obține băuturi uniforme, cu un strat potrivit de spumă, pe placul iubitorilor de cafea.

Espressorul pentru o cafea savuroasă – ce trebuie să aibă?

Dacă te întrebi cumva care sunt caracteristicile care nu pot lipsi unui espressor de calitate, află că există multe elemente la care trebuie să fii atent, însă unul dintre cele importante sunt funcțiile. Astfel, știi deja că nu toată lumea preferă un singur tip de cafea-espresso, ci unii consumă și cappuccino, ceai aromat sau latte macchiatto. De aceea, este esențial să alegi un dispozitiv cu mai multe funcții, precum și cu dispozitiv de spumare a laptelui. Spre exemplu, dacă optezi pentru un espressor automat Gaggia Magenta Prestige, vei avea parte de un număr de până la doisprezece băuturi disponibile, pentru fiecare preferință.

Mai mult de atât, acest espressor este echipat cu o caracteristică care îți permite să alegi cantitatea de cafea dorită, în funcție de cinci trepte de intensitate. Este ideală această metodă de personalizare a băuturilor, mai ales pentru clienții cu pretenții ridicate. Nu în ultimul rând, este important ca materialul din care sunt realizate corpul și tava de scurgere să fie inox pentru o durabilitate sporită.

Așadar, dacă ai găsit espressorul ideal pentru afacerea ta, nu mai rămâne decât să îți încânți clienții cu băuturi fine, cu puternice arome de cafea exotică.

Contact:

0766 424 241

comenzi[@]edream.ro

info[@]edream.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *