aug. 9

Ți-ai înscris proiectul la Webstock 2017?

Ți-ai înscris proiectul la Webstock 2017?

În urmă cu vreo lună am anunțat din fugă participarea mea la Webstock 2017, însă am omis alte detalii. Nici acum nu voi avea prea multe cuvinte de spus. Am să dezvălui doar că această conferință este un paravan pentru o societate ultra-secretă care plănuiește din umbră să pună mâna pe profilul tău de Facebook. Glumesc, desigur. Webstock este o ocazie ca toți cei pasionați de ce se întâmplă pe internet să se întâlnească și să facă schimb de opinii, sfaturi etc.

Mai mult decât atât, aflată la a 10-a ediție, gala Webstock Awards premiază cele mai ghidușe și fâșnețe proiecte din social media. Așadar, dacă crezi că ideea ta este una măreață (dar și dacă nu crezi), aruncă un ochi pe aici, vezi la ce categorie se încadrează și înscrie-te! Mai ai o lună la dispoziție, așa că m-am gândit să te anunț de pe acum. Abia aștept să te aplaud la gală, pe 29 septembrie.

Atât am avut de spus deocamdată, acum mă duc să dau calendarul pe repede-înainte, până în ziua când va avea loc Webstock 2017.

Încă ceva, că așa e practica în social media, sunt curios: cu cine am să schimb opinii pe acolo? Pe unii dintre voi v-am reperat deja; care sunteți ceilalți? 😀