fbpx

Telefoane care mi-au atras atenția (2)

La fel ca săptămâna trecută, în prima zi de weekend am să vă prezint telefoanele care mi-au sărit cel mai mult în ochi pe parcursul acestei săptămâni. Astăzi avem o listă mixtă, în sensul că în ea apar atât nume care au fost în centrul atenției și în urmă cu șapte zile, dar și dispozitive care nu au mai fost menționate. Să vedem ce cuprinde lista!

Cel mai „bârfit” smartphone de săptămâna asta este, oarecum previzibil, Samsung Galaxy S7 și S7 Edge. Între timp, vârful de gamă a devenit disponibil pentru achiziție în România și unii oameni deja îl testează (probabil cei care au făcut precomandă și l-au primit înainte de lansarea de la noi).

Pe „locul 2” la menționări se află un model de la Asus, anume Zenfone Max, cu a sa baterie de 5000 mAh și 2 GB de RAM.

Alte știri care au fost foarte mediatizate, deși nu prezintă un produs finit, au fost: faptul că HTC a semnat un contract cu Google; Google a lansat varianta de test a viitoarei versiuni de Android; și știrea care m-a bucurat cel mai mult, aceea că Nokia e mai aproape de revenire!

Și ca să vă relaxați în aceste zile de pauză, vă propun să (re)citiți prezentarea pe care am făcut-o boxei bluetooth Remax RB-M3, a cărei recenzii o veți putea lectura către finalul săptămânii ce vine.

Nu uitați că lista aceasta este deschisă și îmi puteți spune dacă credeți că am omis ceva. De asemenea, vă invit să rămâneți #lacurent cu tehnologia în fiecare zi, nu doar în weekend! Odihnă plăcută!

Din aceeași categorie

Leave a Comment