fbpx

Telefoane care mi-au atras atenția

M-am gândit ca astăzi să fac o scurtă retrospectivă în care să vedem ce telefoane sunt în centrul atenției, ce mai e nou și, mai ales, ce își dorește lumea. Inițial doream să mă joc un pic cu router-ul, căci abia acum am descoperit și eu că și pe acestea pot fi instalate firmware modificate, dar după ce m-am mai gândit puțin am zis să îl cruț de data asta. Dar nu abandonez ideea, ci doar o împing mai jos pe listă. Deci, să revenim la telefoane!

S7

De departe cel mai așteptat telefon al acestei primăveri, vârful de gamă al celor de la Samsung, modelul Galaxy S7/S7 Edge a umplut internetul de câteva zile, după cum vă spuneam și într-un articol anterior. Deja au apărut imagini hands-on, fotografii făcute cu camera din dotare și diverse teste mai mult sau mai puțin dure. Punctele forte ale acestui dispozitiv sunt camera cu tehnologie nouă, care asigură fotografii mai bune în condiții de iluminare slabă (de exemplu, făcute pe timp de noapte), un mult mai performant chip grafic și o soluție de răcire cu lichid.

Xiaomi-Mi-5

Producătorul chinez Xiaomi apare menționat foarte des, mai ales în presa din străinătate. Modelul Mi5 a atras deja foarte mulți oameni și a generat o creștere în vânzările chinezilor, deși prețul lui nu este unul foarte mare.

Alte telefoane care nu au putut sta departe de fluxul meu de știri de pe Facebook, Google Plus sau Twitter sunt iPhone-urile, care este posibil să vină în număr nu mai mic de 3: pe lângă 7 și 7 Plus fiind așteptată și o variantă ceva mai puțin dotată și cu un preț ușor mai mic.

De asemenea, flagship-ul celor de la HTC a intrat în atenția mea prin faptul că se presupune că producătorul va renunța la denumirea de One M și acest dispozitiv va purta doar numele de HTC 10. Au apărut câteva imagini scăpate cu acesta pe internet, dar și câteva randări făcute de fani, însă, după cum ați observat, eu evit să postez astfel de fotografii până în momentul când ele devin oficiale.

Probabil îmi veți spune că am uitat să scriu despre multe alte telefoane sau accesorii despre care s-a vorbit în ultimele zile, dar nu este așa. Eu le-am evitat intenționat, alegând să vă povestesc doar despre dispozitivele care, după observațiile făcute de mine, au fost mai mereu în prim plan.

Pe tine ce telefoane mai mediatizate te-au atras în această săptămână?

Din aceeași categorie

Leave a Comment