SwiftKey e cea mai bună tastatură Android din câte am folosit

Niciodată nu am fost mulțumit de tastaturile preinstalate pe telefoanele mobile și la toate cele câteva telefoane pe care le-am folosit până acum mai mereu instalam o aplicație alternativă. Cred că am folosit vreo 4 tastaturi diferite până când am ajuns la SwiftKey. Nu știu dacă mi se pare doar mie, dar parcă are literele foarte bine spațiate și aranjate astfel încât să nu tastezi greșit.

Când vine vorba de tastaturi, există un lucru pe care nu l-am suportat niciodată: predicția. Însă această aplicație m-a făcut să uit și de acest lucru. Nu numai că a prezis corect cuvântul pe care îl tastam, însă poate ghici chiar și următorul cuvânt, din care tu nu ai apucat să introduci nicio literă.

Îmbinând utilul cu plăcutul, aplicația SwiftKey mai are câteva caracteristici interesante: poți alege mărimea tastaturii (cât spațiu să ocupe pe ecran), are câteva teme colorate dintre care poți alege și îți oferă chiar și câteva statistici despre utilizare. Dacă vrei să încerci altă tastatură decât cea stock, SwiftKey e alternativa cea mai bună, după părerea mea. Desigur, însă, că mă poți contrazice și chiar te rog să o faci dacă știi și tu o aplicație mai bună!

Un alt punct forte al tastaturii SwiftKey e faptul că o poți descărca gratuit din Google Play!

După cum ziceam, îmi poți scrie mai jos ce alternativă ai la această aplicație deja destul de bună. Înainte să o încerci îți poți face o idee despre SwiftKey privind screenshot-urile pe care le-am făcut.

2 comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *