Smartphone-urile vivo pot fi acum cumpărate de la Flanco, Altex și Media Galaxy

vivo, al 5-lea mare producător de smartphone-uri la nivel mondial, își extinde rețeaua de parteneri de distribuție în România. Din data de 21 iulie, smartphone-urile vivo sunt disponibile pentru achiziție în rețeaua online a distribuitorului Flanco, iar din data de 26 iulie, în magazinele online Altex și Media Galaxy.


Încă de când am făcut primul pas pe piața din România, în februarie anul acesta, feedback-ul din partea partenerilor și consumatorilor a fost unul foarte bun. Colaborarea cu distribuitorii Flanco, Altex și Media Galaxy a venit ca un pas firesc în dezvoltarea noastră în România.”, a spus Erik Zhu, CEO, vivo Romania.


Portofoliul local de produse vivo cuprinde modelele mid-range din gama Y – Y72 5G, Y70, Y20s, Y11s, dar și smartphone-urile vivo recent lansate, flagship-ul realizat în colaborare cu compania ZEISS pentru tehnologia de imagistică – vivo X60 Pro, și noul vivo V21 5G, smartphone-ul cu tehnologie de top pentru camera selfie. Acestea sunt acum disponibile pentru achiziție în magazinele eMag, Flanco și Altex și Media Galaxy.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *