mart. 28

Ruggie te dă jos din pat dimineața

Ruggie te dă jos din pat dimineața

Dacă și tu ești ca mine, adică îți este greu să te dai jos din pat dimineața și parcă ai amâna alarma ca să mai stai lungit/ă câteva minute, atunci am o veste bună. Pentru noi s-a inventat Ruggie, covorașul inteligent cu alarmă.

Uneori îmi este extraordinar de greu să mă trezesc dimineața și dacă nu am nimic important de făcut la acea oră prefer să mai stau în pat. Ciudat este că eu am început să am probleme cu trezitul devreme în perioada când munceam într-o fabrică unde programul începea de la ora prânzului. Până să am acea experiență nu am avut asemenea greutăți și mă trezeam deseori când afară era încă întuneric pentru a merge la pescuit cu prietenii.

Ce bine că există Ruggie, am putea spune! În loc să apăsăm un buton pentru a opri sau amâna alarma trebuie să ne ridicăm din pat și să păsim pe acest covoraș, care are niște senzori ce vor detecta prezența noastră. Acesta are un display LED luminos care arată (desigur) ora, dar care poate fi folosit și ca lampă de veghe (eu, de exemplu, prefer să fie întuneric atunci când mă culc) și un cablu USB pe care să îl folosești pentru a seta alarma sau a înregistra mesaje motivaționale.

Ruggie s-a lansat cu ajutorul unei campanii de finanțare de pe Indiegogo, unde a reușit să strângă fonduri de o valoare de 9 ori mai mare decât aveau nevoie inventatorii. Prețul acestui covoraș inteligent este de 80$ pentru o bucată sau 150$ pentru două, iar cei care l-au comandat îl vor primi începând cu luna septembrie.

Sincer să fiu, eu nu mi-aș lua așa ceva. După cum spuneam, dacă am ceva important de făcut, mă ridic și fac; dacă sunt mult prea obosit, anulez sau amân acel lucru fără absolut nicio remușcare! 😀

Tu ți-ai lua un Ruggie?