Precisa, o sursa de incredere privind echiparea laboratoarelor de specialitate

Posted by

Dotarea unui laborator, respectiv centru de cercetare sau orice presupune analizarea si testarea de probe diverse, presupune deosebit de multa responsabilitate si precizie din partea specialistilor. Din nevoia publicului de a beneficia de solutii profesionale in acest sens, sigure si certificate, a aparut Precisa. Un furnizor de renume in Romania, principalul sau obiect de activitate este distributia de echipamente industriale, aparatura de laborator, reactivi, chimicale, consumabile, sticlarie de laborator si orice tine de aceasta sfera.

Experienta in domeniu este sustinuta de modul frumos in care societatea s-a dezvoltat de la lansare, in prezent avand sediul central in Sibiu, 2 puncte de lucru in Slatina si Iasi, dar si numeroase spatii de depozitare si birouri pe intreg teritoriul tarii.

Conteaza nu doar aparatura si articolele propriu zise, ci si modul in care sunt montate, instalate si folosite. Fara respectarea instructiunilor de care vin insotite din fabrica, exista riscul de a aparea erori in ceea ce priveste rezultatele. E necesar sa dispui deci de ajutorul unui personal de vanzari, respectiv tehnic care are pregatirea necesara in domeniu.

Precisa, un nume recunoscut pentru marfa calitativa comercializata

Daca esti putin sceptic cu privire la o astfel de colaborare, trebuie sa stii ca Precisa este astazi in colaborare cu numeroase companii importante, din domenii de activitate variate, incepand de la institutiile de sanatate privata si publica si pana la laboratoare de analize fizico-chimice, centrale electrice, regii de apa, agentii de mediu.

Ce recomanda societatea? Este vorba despre principiul pe care se axeaza serviciile sale: de a mentine standarde ridicate privind calitatea. Regasesti in portofoliul lor – pe Precisa.ro – o varietate de produse, furnizate de nume externe ca Hanna Instruments, Radwag, GFL si Hach Lange. Despre astfel de repere trebuie sa stii ca intotdeauna ofera certificarile necesare pentru ca produsele lor sa fie conforme cu normele internationale si legislatia in vigoare.

In functie de achizitia pe care o faci, beneficiezi din partea lor de suport tehnic special, montaj, instalare, service si servicii post garantie.

Serviciile oferite de Precisa

Iata care sunt avantajele tale in calitate de client al companiei Precisa.

  • Ti se ofera asistenta tehnica pentru ca aparatura pe care o cumperi sa fie pusa corespunzator in functiune si totodata beneficiezi de instruire a personalului.

  • Se va interveni cu solutii prompte atunci cand exploatarea aparatelor intampina probleme, beneficiind si de suportul necesar pentru a le utiliza adecvat pe viitor.

  • Poti primi consultanta in ce priveste noile tehnologii si implementarea lor, a certificarilor de caliate, pentru a se afla in raport cu standardele actuale.

  • Cat ai garantie beneficiezi de service gratuit, dar si ulterior poti solicita servicii.

  • Pentru acele aparate ce necesita control metrologic de stat, dispui de servicii de verificari si etalonari metrologice.

  • Daca valoarea comenzii tale este mare, atunci primesti transport prin delegat sau dupa caz, prin curier ori posta.

Analizeaza lista de oferte, indiferent ca te orientezi dupa aparatura testare materiale de pe precisa.ro, dupa sticlarie sau aparatura performanta si comanda cu increderea ca functionarea va fi ireprosabila si de durata.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *