Pentru un diagnostic corect al problemelor tale de piele, vezi dermatologie Suceava

Posted by

Pielea noastra este cea mai expusa la tot felul de factori. Acestia pot fi externi sau interni si pot afecta in diferite moduri felul in care arata, se simte si se comporta pielea, in anumite situatii. Insa, cel mai adecvat este sa te adresezi unui medic specializat pentru a-ti spune exact care e problema si ce poate fi facut in aceasta situatie. Daca esti din zona Moldovei, poti sa vezi dermatologie Suceava pentru a face o programare si a primi cele mai bune solutii.

Dermatologia este ramura medicinei care se ocupa cu tot ceea ce tine de piele si de unghii, par, mucoase

Este extrem de important sa stii unde sa mergi si pe cine sa intrebi cand crezi ca este ceva anormal cu una dintre aceste lucruri. Nu este suficient sa intrebi un farmacist, un prieten sau o cosmeticiana. Vezi dermatologie Suceava pentru o programare ca la carte.

Cel mai indicat este sa mergi la un consult la un medic dermatolog pentru a ti se pune un diagnostic daca este cazul, a te linisti daca tu crezi ca exista probleme si nu sunt si pentru a-ti oferi solutionare in cazul in care chiar exista ceva pentru care sa te preocupi. Nu trata superficial ceea ce tine de afectiunile pielii deoarece nu degeaba se spune ca trebuie sa te simti tu bine in pielea ta pentru a reflecta asta si in jurul tau.

Atunci cand vei merge la medicul dermatolog, vei avea parte de anamneza, o discutie deschisa cu expertul in sanatatea pielii, vei avea parte de examinarea intregii suprafete corporale, dar si a mucoaselor. In plus, poate fi vorba si de un examen pe aparate si sisteme, insa si examene de laborator specifice fiecarui caz in parte.

Pentru indrumare și investigatii, pentru linistea ta si solutionarea problemelor de piele pe care le ai, vezi dermatologie Suceava la Clinica Hereditas Suceava.

Ce trateaza un medic dermatolog

In urma unui examen clinic efectuat de specialist, ti se va pune un diagnostic daca este cazul. Iar asta poate avea legatura cu una dintre aceste situatii:

 • dermatocosmetologie
 • dermatologie estetica
 • dermatoscopie – depistare timpurie a cancerului de piele
 • dermatochirurgie
 • dermatovenerologie
 • dermatopediatrie
 • tratamente antiaging
 • tratamentul rozaceei
 • solutii in caz de hiperpigmentari
 • rejuvenare
 • tratamentul celulitei

Ai nevoie de un loc unde sa primesti raspuns la intrebarile tale, unde grijile tale sa se evapore in urma unei discutii specializate? Atunci programeaza un consult la Clinica Hereditas din Suceava, pe serviciul Dermatologie si discută cu un medic specialist despre tot ceea ce te preocupa.

Vorbind cu un medic dermatolog Suceava vei putea sa afli despre alergiile tale, despre cum sa-ti ingrijesti pielea, cum sa tratezi anumite afectiuni si cum sa te protejezi pe viitor in functie de tipul de piele si de par pe care le ai. Ai alunite care te deranjeaza, papiloame inestetice, puncte de grasime sau o piele foarte sensibila la anumiti factori?

Mergi si vorbeste despre toate aceste lucruri care te nelinistesc cu un dermatolog. Acesta va fi in cea mai mare masura sa-ti spuna ce este de facut si de tratat pe mai departe.

Contact:

+40 330 408 407

office@clinica-hereditas.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *