fbpx

Oukitel K4000 Pro VS Xiaomi Mi 5 Pro – Lupta Smartphone-urilor

Două videoclipuri de astăzi mi-au dat șansa de a „organiza” o înfruntare între niște smartphone-uri. Astăzi se vor „bate” două dispozitive făcute în China: Oukitel K4000 Pro versus Xiaomi Mi 5 Pro. În lupta de astăzi atuul celor doi competitori este Rezistența.

Prezentare candidați

De la stânga la dreapta avem: telefonul Xiaomi cu procesor Snapdragon 820, 4 GB de RAM și 128 GB de stocare, cu punctul forte constând în carcasa construită dintr-un material ceramic; Oukitel K4000 Pro cu baterie de 4600 mAh, posibilitatea de încărcare rapidă la 1.5 A și un „Super Power Saving Mode„, puncul forte fiind ecranul gros de 1.1 mm (față de 0.7 la alte telefoane).

Lupta

Fiecare dintre cele două smartphone-uri a fost dat unui om. Modelul Oukitel K4000 Pro a fost folosit pentru a bate cuie, iar Xiaomi Mi 5 Pro a fost asaltat, pe rând, de chei, un ferăstrău și chiar un burghiu. Urmăriți filmulețele de mai jos și apoi derulați pagina pentru a citi concluzia!

Înainte de a îmi exprima opinia vreau să vă atrag atenția că, deși multe dintre telefoanele noastre se mai ceartă cu cheile prin buzunar, distanța până la cuie și burghie este destul de mare, așa că ar trebui oricum să le aplaudăm măcar puțin. Nu am studiat în detaliu flimulețele, le-am văzut de cel mult două ori pe fiecare și iată ce am observat: în cazul lui Oukitel K4000 Pro se pot vedea urme de rumeguș (probabil) pe ecran după folosirea acestuia pe post de ciocan; în cazul lui Xiaomi Mi 5 nu m-a mirat faptul că partea din spate a carcasei (cea pe care s-a efectuat testul) rămâne fără absolut nicio urmă după lovire, ci impresia că omul care a făcut experimentul ar fi mânuit instrumentele acelea astfel încât să nu atingă telefonul sau să minimizeze contactul cu acesta, iar burghiul folosit nu pare unul foarte puternic, capătul părând să fie special ales pentru a nu produce daune. Această impresie o am încă de la prima vizualizare și, chiar dacă la a doua am auzit un sunet de contact între unealtă și smartphone, tot nu sunt complet convins că testul este sută la sută veridic.

Învingător: Oukitel K4000 Pro

Până apar alte teste sau informații, îl declar câștigător pe Oukitel K4000 Pro! Până la urmă, display-ul e partea cea mai importantă a unui smartphone și, chiar dacă asta nu înseamnă că toți meșterii se vor grăbi să îl cumpere, cei care îl vor ua, indiferent de domeniul în care lucrează, vor avea pe ce se baza!

Din aceeași categorie

Leave a Comment