Orange România oferă acces gratuit la internetul 5G ultra-rapid în această vară

Posted by

Orange România își continuă dezvoltarea rețelei 5G, oferind clienților săi o experiență de conectivitate superioară cu viteze de internet mobil de până la 1,5 Gbps. Începând cu 15 iunie, clienții Orange din 30 de orașe beneficiază de cel mai rapid internet 5G din România, care îmbunătățește experiența de navigare, de gaming și streaming online. În plus, aceste viteze ultra-rapide deschid noi oportunități pentru dezvoltarea soluțiilor de business care necesită transfer mare de date și latențe scăzute.

În perioada 22 iunie – 31 august, clienții cu abonament Orange sau YOXO, care au un telefon compatibil, vor putea experimenta gratuit noua performanță a rețelei Orange 5G. În zonele cu acoperire, clienții Orange vor beneficia de o experiență de conectivitate semnificativ îmbunătățită, cu viteze de peste 4 ori mai mari decât cele oferite de 4G+.

Orange România continuă extinderea rețelei sale 5G la nivel național, oferind acum acces la cea mai bună experiență de conectivitate în 30 de orașe. În plus, compania oferă discounturi speciale de 100 euro pentru achiziția unui telefon 5G prin programul Buy-Back 5G, iar abonamentele Orange încheiate în această perioadă vin cu oferte speciale.

Rețeaua 5G, pe lângă beneficiile de viteză și latență, este și mai eficientă energetic comparativ cu rețelele anterioare, contribuind la strategia Orange de reducere a amprentei de carbon. Aceasta permite crearea unui întreg ecosistem de senzori și dispozitive inteligente conectate, susținând astfel transformări tehnologice cu impact în industriile de sănătate, utilități, energie, mașini autonome sau smart city.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *