mai 2

O infrastructura deosebita si lucruri interesante

O infrastructura deosebita si lucruri interesante

Nu stiu daca si voi sunteti de aceasi parere cu mine, dar eu una m-am cam saturat de orasele aglomerate. Si ori de cate ori vrei sa te deplasezi dintr-o zona in alta mereu intampini dificultati. Iar de foarte multe ori esti nevoit sa stai in coloana printre o multime de masini exact in acele momente cand esti pe fuga si nu iti permiti sa pierzi timpul. Si am decis sa scriu despre acest lucru in articolul asta pentru ca de curand am gasit un clip foarte interesant de pe celalalt continent.

Bineinteles nu visez sa avem aceeasi infrastructura ca in acele orase mult dezvoltate, caci noi suntem cu mult in urma, mai ales daca aruncam o privire la autostrada de la noi sau drumurile foarte circulate. Nu cred ca exista o ruta in care sa nu gasesti minim o problema sau o gropa. Cat despre drumul foarte circulat catre munte nu mai pot spune nimic, mai ales ca ma gandesc cu groaza la faptul ca vine vara si din nou vom intampina exact aceleasi probleme ca si anul trecut.

Nu stiu cine s-ar putea mobiliza pentru a face ceva bun si pentru drumurile de pe la noi, dar nu cred ca avem prea multe, sanse, sperante ca se va intampla ceva bun. Cu atat mai mult ca noi avem pe aici o vorba celebra si foarte cunoscuta – ne-a luat prin surprindere (iar aici putem continua un sir lung de probleme pe care le-am tot avut). Sincera sa fiu nu cred ca aceste probeme ale noastre se vor rezolva prea curand si nu stiu care este motivul pentru care noi nu putem avea o infrastructura precum in acest clip.

Poate ca este de vina munca de mantuiala pe care o presteaza unii dintre noi sau poate ca este de vina egoismul unora sau… Oricum nu mai conteaza caci putem gasi si inventa sute de scuze pentru care pe aici pe la noi toate lucrurile si treburile sunt pe dos. Nu stiu cui ar trebui sa ne adresam ca cineva sa faca ceva, caci in ultima perioada am avut parte de fel si fel de schimbari cu privire la oamenii politici, dar nici unul dintre ei nu a facut nimic notabil. Sau poate ca ar fi fost cativa, cine stie…