Nokia 8.3 5G este disponibil pentru precomandă în România

Anunțat prin luna martie și lansat global cu o lună în urmă, i-a venit rândul și lui Nokia 8.3 5G să fie disponibil la precomandă în țara noastră.

HMD Global, compania care deține licența Nokia pentru telefoane, anunță disponibilitatea pentru precomandă în România a noului Nokia 8.3 5G, la prețul de 2599 RON. Nokia 8.3 5G este telefonul ales de noii agenți 00 în cel mai recent film din seria James Bond, No Time To Die, ce va avea premiera în 2021, pentru că demonstrează promisiunile cu privire la securitate, viteză și inovație, și răspunde nevoilor celor mai pretențioși clienți, precum agenții MI6.

Toți utilizatorii Nokia 8.3 5G vor beneficia de un abonament gratuit Google One timp de 6 luni. Aceștia vor putea surprinde mai multe momente și le vor putea edita, beneficiind totodată de viteze mai mari și de 100GB spațiu de stocare online, în Google Drive și Google Photos – datorită abonamentului care poate fi împărțit cu până la 5 alte persoane.

„Împreună cu partenerii Qualcomm Technologies, am reușit să dezvoltăm un smartphone 5G cu acoperire globală – Nokia 8.3 5G. Fiind primul producător care introduce Platforma Modulară Qualcomm® 765G 5G pe un smartphone, am reușit să comprimăm mai mult de 40 de elemente RF într-un singur modul integrat, ceea ce îi conferă noului Nokia 8.3 5G o performanță de top. Susținând cel mai mare număr de benzi de frecvență radio 5G, Nokia 8.3 5G este un smartphone 5G cu acoperire globală, cu adevărat pregătit pentru viitor. De asemenea, ne bucurăm că fanii noștri pot surprinde și distribui experiențe demne de 5G. Fie că este vorba despre videoclipuri filmate cu modul Action Cam sau fotografii similare celor de la Hollywood, realizate cu ajutorul efectelor cinematice ZEISS, camera puternică cvadruplă PureView cu optică ZEISS este creată special pentru ei. Tehnologia noastră inovatoare PureDisplay, asistată de procesorul vizual Pixelworks, va asigura o gamă dinamică excelentă și o reproducere deosebită a culorilor, fie că este vorba despre streaming sau jocuri.”, a declarat Juho Sarvikas, CPO și VP America de Nord HMD Global.

Ei bine, abia asta mă deranjează pe mine. Telefoanele Nokia din seria 8 obișnuiau să fie dotate cu cel mai puternic procesor de la Qualcomm, erau flagshipuri. Apoi a apărut Nokia 9 PureView, pe care, din păcate, nu am auzit să-l folosească foartă multe lume, iar modelele din seria 8 au căzut pe planul secund. Nu cred că procesorul Snapdragon 765G e un procesor slab fără să-l fi testat înainte, dar până și din denumire ne putem da seama că nu este cel mai puternic, acelea respectând formatul de 8xx. Iar Nokia ar putea să păstreze seria 9 pentru fanii hardcore, dacă mai are așa ceva, iar seria 8 să aibă tot putere de flagship, însă pentru cei cu buzunarele mai puțin adânci. Dar nu mă bag eu în strategia lor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *