fbpx
nokia 3310

Nokia 3310 Supremo Putin – chipul lui Putin, din aur

Despre Nokia 3310 (2017) nu am scris la momentul lansării pentru că nu vine cu funcții nemaivăzute, nu are dotări de top (nici măcar nu este smartphone) și nici design-ul nu este unul futurist. Acest aparat nu a fost făcut cu lucrurile astea în minte, ci se adresează doar anumitor persoane, fiind gândit să răspundă mai degrabă unor nevoi afective decât celor practice.

Dar când am văzut următoarea știre mi-am zis că trebuie să aflați și voi. O companie numită Caviar a lansat o versiune limitată de Nokia 3310, făcută după chipul și asemănarea lui Vladimir Putin. Mai exact, Nokia 3310 Supremo Putin are, pe lângă banalele sale funcții și un joc Snake refăcut, o carcasă făcută din titan și următoarele elemente de aur: pe spate- portretul lui Putin, un citat din imnul național al Rusiei și logo-ul Caviar; iar pe față, butonul central.

Însă opulența nu se oprește aici. Nokia 3310 Supremo Putin va fi livrat într-o cutie de lemn căptușită cu catifea… celor care sunt dispuși să plătească (echivalentul în ruble a) 1690 de dolari.

Presupun că mulți ruși își vor dori acest aparat și cred că știu și un partid de pe la noi care s-ar simți bine cu el în buzunar. Dar asta e doar o părere personală…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *