Noile modele de casti Elite de la Jabra aduc in prim-plan o noua fata a tehnologiei wireless

Posted by

Noile produse de la Jabra redefinesc adevarata tehnologie wireless. Mai exact noile modele de casti wireless sunt adaptate nevoilor specifice pentru fiecare utilizator in parte. Jabra este un brand si in acelasi timp lider mondial in ceea ce inseamna solutii audio, video, dar si pe partea de colaborare cu scopul de a imbunatatii viata utilizatorilor casnici, si in acelasi timp a profesionistilor.

Avand la baza peste 150 de ani de experienta, Grupul GN ce detine Jabra a fost fondat in anul 1869 si opereaza in peste 100 de tari, dispunand de 6.500 de angajati. Insa, in cele ce urmeaza vom scrie despre lansarea noilor produse si modele de casti wireless care apartin brandului Jabra. Printre noile modele amintim de Elite 7 Pro, Elite 7 Active, Elite 3, dar si Elite 2.

Astfel incat aceste noi produse detin o tehnologie avansata pentru apeluri, fixarea in ureche, o experienta audio inalta, dar si un design excelent. Printre produsele lansate pe piata amintim si de un model revolutionar care are la baza tehnologia Jabra MultiSensor Voice, oferind o experienta unica in ceea ce inseamna apelurile audio.

Un alt produs inovator este de fapt si de drept Elite 7 Active, acesta fiind acoperit cu un strat inovator ShakeGrip si este ideal pentru cei ce au parte de un stil de viata activ. De asemenea si pentru publicul larg este lansat un nou model, mai exact Jabra Elite 3, cel care ofera utilizatorului un sunet extraordinar in timpul miscarii.

Ba mai mult decat atat fiecare dintre aceste modele a fost special conceput pentru a putea reda cat mai bine adevarata tehnologie true wireless, prin integrarea de noi tehnologii unice, cat si optimizate pentru diferite utilizari si avand parte de un design elegant, dar si foarte modern. In cazul noii categorii Pro Jabra, aceasta a fost special conceputa pentru acei consumatori care vizeaza claritatea in timpul apelurilor, dar si in momentul in care asculta muzica, astfel incat pot experimenta fara limite produsele true wireless.

In schimb, Jabra Active este perfect adaptata pentru acele persoane care au un stil de viata sportiv, activ, mereu in miscare, iar castile au fost proiectate pentru a ramane fixate in ureche, chiar si atunci cand transpiri. Cat despre Elite 3 putem spune ca acestea fac parte din categoria de baza a brandului Jabra, aducand cu sine un nou standard in privinta sunetului entry-level, in miscare.

Jabra MultiSensor Voice – este o noua tehnologie care ofera o claritate maxima a apelurilor, chiar si in cele mai zgomotoase si aglomerate locuri. Ceea ce pare uimitor la aceasta noua tehnologie este legat de senzorul de conductie osoasa fiind combinat cu patru microfoane, dar si algoritmi care asigura claritatea tuturor apelurilor.

De altfel, eficienta tehnologiei Jabra MultiSensor Voice consta in dezvoltarea unor algoritmi inteligenti, care au dus la realizarea unui senzor de ultima generatie pentru voce (Voice Pick-Up), fiind disponibil in ambele casti in-ear. Ceea ce realizeaza acesti algoritmi este analizarea in mod constant a tipurilor de zgomote preluate de microfoanele incorporate.

Mai exact in momentul in care este detectat zgomotul vantului se activeaza in mod automat senzorul VPU. In schimb tehnologia de conductie osoasa este folosita pentru a transmite vocea prin vibratiile din osul maxilarului, iar algoritmul inteligent utilizeaza cea mai buna combinatie a senzorului de conductie osoasa si a microfoanelor, astfel incat sa transmita cea mai buna claritate a apelului.

La toate acestea se mai adauga si anularea activa a zgomotului, ajustabila, realizand astfel o experienta captivanta. De altfel sunetul poate fi personalizat prin intermediul unui profil audio creat de utilizator prin intermediul tehnologiei Jabra MySound si a tehnologiei HearThrough, astfel incat utilizatorul sa fie cel care stabileste cantitatea de zgomot exterior pe care doreste sa o auda.

Castile Elite 7 Pro – se spune despre acestea ca sunt mai mici cu aproximativ 16% fata de castile deja binecunoscute Jabra Elite 75t, acestea din urma fiind cele mai mici casti Jabra de pana in acest moment. Acest lucru a fost posibil, dupa ce, in prealabil, a fost realizata o harta a urechii umane medii si s-a trecut la reproiectarea totala a castilor. Insa abia dupa ce s-au testat in masa, brandul Jabra a reusit sa produca aceste casti in-ear care sa defineasca o calitate exceptionala a sunetului si sa dea utilizatorului un confort optimizat.

Cu toate acestea, castile ofera 9 ore de redare non-stop cu ANC si 35 de ore de incarcare a carcasei, avand o incarcare rapida ce ofera 1,2 ore de baterie in doar 5 minute. De altfel castile Elite 7 Pro sunt disponibile atat cu Alexa incorporat, Siri si Asistent Google(doar pentru Android).

  • Caracteristici si specificatii Elite 7 Pro
  • Jabra MultiSensor Voice pentru un sunet profesionist;
  • ANC reglabil pentru imersie completa;
  • 9 ore de joc non-stop cu ANC, 35 de ore cu carcasa;
  • Durabilitate IP57;
  • BT ver. 5.2;
  • Utilizabile in-ear si multi-conectare (prin upgrade);
  • Alexa incorporata, Siri si Asistent Google (doar pentru Android);

Tehnologia Jabra ShakeGrip – este cea mai buna alternativa pentru un stil de viata activ, astfel ca Jabra Elite Active sunt special concepute pentru acest stil de viata mai sportiv. Pe langa tehnologia Multisensor Voice, aceasta versiune Active ofera o experienta de inalta calitate precum Elite 7 Pro. Sunt incorporate 4 microfoane pentru apeluri plus inca doua suplimentare pentru a putea personaliza sunetul, la care se mai adauga si ANC reglabil.

Prin urmare acest nou model Elite 7 Active care are parte de acoperire ShakeGrip a fost conceput pentru a putea garanta o adaptare optima indiferent de miscarile pe care utilizatorul le realizeaza. O explicatie pentru acest lucru este legata de faptul ca in momentul in care se realizeaza miscare in aer liber, microfonul are capacitatea de a elimina din apeluri zgomotul produs de vant, iar sunetul isi sporeste performanta asigurand o experienta muzicala puternica in timpul antrenamentului.

Jabra Elite 3 – reprezinta acele casti ideale pentru acele persoane care isi doresc un sunet bogat, un bas puternic, apeluri foarte clare, toate acestea avand un cost redus. De altfel, castile sunt proiectate pentru a aduce muzica la viata prin intermediul difuzoarelor de 6 mm, dar si pentru a putea efectua apeluri clare prin intermediul tehnologiei de apel cu 4 microfoane, un egalizator de muzica performant, dar si includerea codecului audio Qualcomm aptX HD, si 7 ore de viata a bateriei (28 de ore, inclusiv carcasa de incarcare).

Astfel aceste casti ofera o izolare de exceptie a zgomotului de fundal, iar prin tehnologia HearThrough, utilizatorii pot alege cand sau nu sa auda sunetele din jurul lor. Asadar castile Elite 3 ofera o utilizare confortabila si sigura pe durata intregii zile, avand un design danez elegant intr-o gama de culori, inclusiv gri inchis, bleumarin, mov liliac si bej deschis.

Jabra Elite 2 – potrivite pentru acei utilizatori care isi doresc un sunet clar, amplu si la cel mai mic pret Jabra. De asemenea Jabra Elite 2 ofera un EQ personalizabil , astfel incat zgomotul este izolat, iar includerea codecului audio Qualcomm aptX HD. Si aceste casti sunt confortabile si placute la utilizarea pe tot parcursul zilei, astfel incat sunetul puternic nu este unica si singura calitate a acestora.

Castile Jabra Elite 2 sunt disponibile in doua variante – gri si bleumarin si ofera in acelasi timp 7 ore de functionare a bateriei. Tot aici amintim de faptul ca acestea sunt disponibile doar pentru Android.

Asadar in ceea ce priveste disponibilitatea noilor modele de casti Elite de la Jabra putem spune ca modelul Elite 3 va fi disponibil de pe date de 1 septembrie la un pret recomandat de 79 EUR, modelul Elite 7 Pro si Elite 7 Active vor fi disponibile pe 1 octombrie si vor avea un pret de 199 EUR si respectiv 179 EUR. Cat despre modelul Elite 2 acesta are un pret de 59 EUR. Pentru cei ce isi doresc mai multe detalii cu privire la aceste noi modele de casti ale brandului Jabra pot intra pe site-ul www.jabra.com/elite.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *